Dizajner "Balmain"-a podijelio jezive fotografije nakon nesreće - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Dizajner “Balmain”-a podijelio jezive fotografije nakon nesreće

Olivije Rusten, dizajner i kreativni direktor poznatog modnog brenda “Balmain”, nedavno je doživeo pravi košmar kada je u njegovoj kući eksplodirao kamin. Tek sada je odlučio da podeli sa javnošću šta se dogodilo i kroz šta je prošao.

Objavio je fotografije nesreće koja mu se dogodila i istakao kako je bilo momenata kada su ga ljudi ismevali dok se oporavljao. takođe, plašio se da će mu možda ožiljci značajno uticati na imidž koji je izgradio.

“Ovo je bilo pre godinu dana. Sada, konačno sam spreman da podelim sve ovo. Predugo sam to krio i vreme je da znate. Pre tačno godinu dana, kamin u mojoj kući je eksplodirao. Sledećeg jutra sam se probudio u Parizu u bolnici. Profesionalci koji su u to vreme imali kovid pacijente brinuli su i o meni”, započeo je dizajner svoju priču.

“Uradio sam sve da sakrijem ovo od što više ljudi, čuvao tajnu sa prijateljima i timom. Da budem iskren, ne znam zbog čega me je toliko bilo sramota, možda zbog opsesije savršenstvom koje je poznato u modi, kao i ličnih nesigurnosti. Dok sam se oporavljao, radio sam dan i noć i pravio kolekcije, a krio ožiljke pod maskama, rolkama, dugim rukavima i prstenjem“, rekao je dizajner.

“Shvatio sam da je moć društvenih mreža da pokažete ono što želite. To je naš novi svet. Sada, godinu dana kasnije ja sam izlečen, srećan i zdrav. Sada shvatam koliko sam blagosloven. Počeo sam novo poglavlje sa osmehom na licu”, zaključio je u svojoj objavi Olivije.

Danas objavljeno

Film “Dina” ima problem – i on traje 7 minuta

Zeljka

“Zašto mu niste oprali čarape?”; “Ubio bih te” – Nastavnici podijelili najgore izjave roditelja

Zeljka

Primila je poruku: “Mislim da obe spavamo sa njim”

Zeljka

Ostavite komentar