Dizajn kamere Xiaomi 12 se pojavio, očekuje se glavni senzor od 50 megapiksela - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Dizajn kamere Xiaomi 12 se pojavio, očekuje se glavni senzor od 50 megapiksela

Xiaomi 12 serija trebalo bi da stigne pre kraja godine, a pouzdani kineski tipster pružio nam je više informacija o dizajnu zadnje kamere

Tvrdi se da će nova serija doneti baš ovaj dizajn kamere i doći sa glavnom kamerom od 50 megapiksela u dva odvojena posta na Weibo mreži.

Glasine su da će Xiaomi vratiti Full HD+ ekran u igru, što bi bilo smanjenje u odnosu na 1440p panel u seriji Mi 11, ali će možda biti rezervisan samo za vanila Xiaomi 12. Dizajn će takođe ostati nepromenjen u odnosu na prethodnike – blago zaobljene ivice i jedna rupa za selfi kameru u gornjem levom uglu.

Tipster je rekao da će se Xiaomi, iako će se držati istog rešenja za brzo punjenje, ovog puta omogućiti 100W – nešto što je već bilo u seriji 11T. Optički skener otiska prsta ispod OLED-a će biti poboljšan, a koliko razumemo, imaće veće područje rada.

Dizajn kamere Xiaomi 12 se pojavio, očekuje se glavni senzor od 50 megapiksela

Qualcomm događaj je udaljen samo nedelju dana, a kada čipset bude poznat, Xiaomi će početi da otkriva više detalja o svojoj predstojećoj flagship seriji, piše GSM Arena.

Benchmark.

Danas objavljeno

OPPO pokazuje kameru na uvlačenje uoči INNODAY 2021 događaja

Vanja A

Legendarna Pac-Man igra je dostupna za Facebook Gaming igrače i strimere

Vanja A

Vivo S12, Vivo S12 Pro, iQoo Neo 5S, iQoo Neo 5 SE, ključne specifikacije se pojavile pred lansiranje

Vanja A

Ostavite komentar