Divlji zapad postaje još suroviji sa ovim Red Dead Redemption 2 modom - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Divlji zapad postaje još suroviji sa ovim Red Dead Redemption 2 modom

Da li se osećate kao Tanos (Marvel Avengers) u svetu običnih smrtnika kada upalite Rockstarov Red Dead Redemption 2? Džulijet Dži je na jednom od najpoznatijih vebsajtova za modovanje NexusMods, izbacila veoma interesantan mod koji čini svet još realnijim i tera razne elemente u igri da se više koncentrišu na igrača.

Mod će pratiti vaše postupke i radnje koje neće biti poništene kada napustite grad. Program je namešten da prati predmete, vozila, oružja, konje i leševe. Tako da ako ostavite telo vašeg protivnika posle revolveraškog duela, neće nestati kada napustite grad. To znači da je sada i sistem svedoka daleko interaktivniji.

Entitet sa kojim uradite interakciju, biće dodat u takozvani ‘’Persistence Ring’’ koji možete sami da podesite. Mod je i odlično optimizovan tako da igra podjednako dobro radi i kada je uključen i kada je isključen. Prilikom instalacije dolazi i Performace Monitoring System, koji će aktivirati i deaktivirati mod u zavisnosti od vaših frejmova. Ako vam je dosta predmeta koji ne ostaju tamo gde ih ostavite, i želite da karakteri u igri bolje pamte vaše aktivnosti i zlodela, preuzmite mod sa ove adrese.

Playzone.

Danas objavljeno

Svjetsko prvenstvo u Doti 2 na fudbalskom stadionu – klubovi putuju 100km zbog toga

Zeljka

Amazon otkriva datum objave i cijenu Huawei Nova 9 telefona u Evropi

Zeljka

Canalys: Samsung je isporučio najviše telefona tokom trećeg tromesečja

Zeljka

Ostavite komentar