Disney+ stiže u Evropu - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

Disney+ stiže u Evropu

Disney+ servis će do dijela evropskih korisnika stići nedelju dana prije nego što je planirano, pa će izabrane zemlje pristup platformi dobiti već 24. marta.

Tako će zainteresovani dobiti i legalan pristup serijama kao što je The Mandalorian, a po ceni od 6,99 evra za mesečnu pretplatu, te 69,99 za godišnju. Još uvek nije poznato da li će i Evropljani dobiti popust poput onog koji je prilikom lansiranja ponuđen u Sjedinjenim Američkim Državama, a u okviru kojeg je usluga ponuđena za samo pet dolara mesečno.

Disney+ je do Sjedinjenih Američkih Država, Kanade, Holandije, Australije i Novog Zelanda stigao 2019. godine, a još tada je planirano da u Nemačku, Francusku, Italiju, Španiju i Veliku Britaniju uđe 31. marta 2020. Popularnost bebe Yode ubrzala je proces, pa servis stiže nedelju dana ranije, a spisku zemalja su se pridružile i Austrija, Švajcarska i IrskaBelgija, Portugal i skandinavske zemlje bi pristup servisu trebalo da dobiju sredinom leta, a o Srbiji i regionu još uvek nema nikakvih informacija.

Izvor: Engadget/PCPress

Danas objavljeno

Šef Applea: “Ako želite aplikacije sa strane, kupite Android telefon”

Vanja A

Apple Watch (2022) serija donosi tri modela, iPhone SE (2022) 3 GB RAM-a

Vanja A

Google objavio: Ovo ste najviše pretraživali u 2021. godini

Vanja A

Ostavite komentar