Disney+ stiže u Evropu - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

Disney+ stiže u Evropu

Disney+ servis će do dijela evropskih korisnika stići nedelju dana prije nego što je planirano, pa će izabrane zemlje pristup platformi dobiti već 24. marta.

Tako će zainteresovani dobiti i legalan pristup serijama kao što je The Mandalorian, a po ceni od 6,99 evra za mesečnu pretplatu, te 69,99 za godišnju. Još uvek nije poznato da li će i Evropljani dobiti popust poput onog koji je prilikom lansiranja ponuđen u Sjedinjenim Američkim Državama, a u okviru kojeg je usluga ponuđena za samo pet dolara mesečno.

Disney+ je do Sjedinjenih Američkih Država, Kanade, Holandije, Australije i Novog Zelanda stigao 2019. godine, a još tada je planirano da u Nemačku, Francusku, Italiju, Španiju i Veliku Britaniju uđe 31. marta 2020. Popularnost bebe Yode ubrzala je proces, pa servis stiže nedelju dana ranije, a spisku zemalja su se pridružile i Austrija, Švajcarska i IrskaBelgija, Portugal i skandinavske zemlje bi pristup servisu trebalo da dobiju sredinom leta, a o Srbiji i regionu još uvek nema nikakvih informacija.

Izvor: Engadget/PCPress

Danas objavljeno

Nadolazeći The Lords of the Fallen dobio je showcase tehničkih mogućnosti

Vanja A

Nvidia ubrzala proizvodnju čipova za 40x

Vanja A

Stižu Windows 12 i DirectX 13, donose nove funkcije

V.R.

Ostavite komentar