Disney + odaje počast kući iz filma “Sam u kući” sa velikom replikom kuće od medenjaka - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Disney + odaje počast kući iz filma “Sam u kući” sa velikom replikom kuće od medenjaka

Filmovi Sam u kući postižu veliku prekretnicu ove godine, a Disney + osigurava da film dobije odgovarajuću proslavu za vrijeme praznika. Naime, ove godine obilježava se 30 godina slavnog prazničnog filmskog klasika, a u čast ove monumentalne prilike, Disney + je naručio veliku repliku kuće od medenjaka baš kao iz filma “Sam u kući”. Remek-djelo od medenjaka nevjerovatno liči na kuću iz filma.

Ovu prazničnu repliku, kuću od medenjaka je kreirala Michelle Wibowo, nagrađivana umjetnica i dizajnerka torti. Trebalo joj je više od 300 sati da usavrši ovo praznično remek-djelo. “Iskoristila sam priliku, jer je to jedan od mojih najdražih božićnih filmova – u našoj se kući zaista ne čini kao Božić, dok bar 2 puta nismo pogledali film – Sam u kući”, kaže Michelle.

Foto: DISNEY+

Replika kuće iz filma “Sam u kući”, uključuje 63 stabla, 33 prozora, 14 kutija za pizzu i šest stubova sa lampama. Scena uključuje i zloglasne limenke s bojama, slomljeni kip i božićni vijenac na ulaznim vratima”. “Nadam se da će svi uživati ​​u uočavanju kultnih detalja iz filma”, kaže Michelle.

Foto: DISNEY+

Kuća od medenjaka sada će biti izložena u centru za djecu i mlade pri Royal Marsdenu u Surreyu i ostaće izložena dječjim pacijentima i njihovim porodicama, tokom cijele sezone praznika.

Danas objavljeno

Sin Harryja i Meghan nikad neće postati princ?

Vanja A

Drastična promjena u Victoria’s Secretu, nema više anđelica

Vanja A

U smeću na parkiralištu u Njemačkoj pronađene stare vrijedne slike

V.R.

Ostavite komentar