Direktor Čelsija kao Overmars – nije sastavio ni mjesec dana - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Direktor Čelsija kao Overmars – nije sastavio ni mjesec dana

Fudbalski klub Čelsi uručio je otkaz komercijalnom direktoru Damijanu Vilogbiju zbog slanja “nepristojnih poruka” Katalini Kim, koja je finansijski menadžer.

Vilogbi je početkom septembra imenovan za komercijalnog direktora kluba, pošto je Čelsi zvanično preuzeo američki biznismen Tod Boli.

“Dokazi o neprimerenim porukama koje je Vilogbi poslao pre nego što je imenovan u Čelsiju nedavno su dostavljeni klubu i klub ih je istražio”, rekao je portparol kluba za “Rojters”.

Britanski “Telegraf” navodi da je Katalina Kim odlučila da ove poruke prosledi poslovnom predsedniku Čelsija Tomu Gliku, pošto je Vilogbi imenovan za komercijalnog direktora londonskog kluba.

“Iako su poruke poslate pre nego što je zaposlen u klubu, takvo ponašanje je u apsolutnoj suprotnosti s radnim okruženjem i korporativnom kulturom, koju je uspostavilo novo vlasništvo kluba”, dodao je portparol Čelsija.

Tako smo u samo nekoliko meseci dobili dva slična scenarija nakon što je i Mark Overmars završio svoj mandat u Ajaksu iz sličnog razloga.

Danas objavljeno

Odluka o ruskim atletičarima u martu 2023. godine

Zeljka

Alarm u reprezentaciji Švajcarske!

Zeljka

Mitrogol i Vlahović napadaju Švajcarce, igra i Gudelj

Zeljka

Ostavite komentar