"Dimitrov je letio po terenu, a onda je sutradan izgledao nikada nemoćnije" - BIGportal.ba
Sport Tenis

“Dimitrov je letio po terenu, a onda je sutradan izgledao nikada nemoćnije”

Hrvatski košarkaš Karlo Uljarević oglasio se povodom problema sa koronavirusom u svetu tenisa.

Četiri osobe koje su učestvovale na Adrija turu u Zadru bile su pozitivne na koronavirus.

Uljarević, košarkaš Zadra, bio je u bliskom kontaktu sa teniserima, pošto je u petak odigra egzibicioni košarkaši meč.

“Taj dan, kada je igrao košarku, prštao je od energije, kao da je na osam Red Bulova. Već sledeći dan, na meču sa Ćorićem, bio je potpuna suprotnost. Baš je loše izgledao. Gledao sam na televiziji njegove mečeve i nikada nije izgledao tako telesno nemoćno”, rekao je Uljarević za “Večernji list”.

Dvadesetjednogodišnji hrvatski bek veruje da će ceo klub morati na testiranje.

“Od nas seniora tu utakmicu igrali smo Gilbert, Planinić, Palokaj i ja. Za sada se osećam dobro, nemam nikakvih simptoma i nadam se da nisam zaražen, ali nikada se ne zna. Uostalom, bilo je tu rukovanja, ‘bacanja koski’, slikanja, pričanja. Očekujem da ćemo svi mi igrači Zadra, a zapravo i celi klub, nakon ovoga morati na testiranje“, rekao je i potvrdio da nije bio čest gost na samim teniskim terenima “Višnjika”.

“Uživo sam gledao samo jedan dan kada su bile kvalifikacije, a ostalo sam pratio na televiziji. Ispada da je i bolje da nisam išao u onu masu ljudi. Pa tu je ovih dana prošlo 15-20 hiljada ljudi koje niko nije testirao. Mi smo zapravo prebrzo otvorili granice jer ove nove zaraze su nam doneli nam stranci. I zato mi nije jasno zašto i ovi teniseri i njihovi timovi nisu bili testirani pre ulaska u Hrvatsku ili po dolasku. Pa ipak su oni došli iz Srbije koja još uvek ima visok broj zaraženih”, zaključio je Zadrov prvotimac.

Danas objavljeno

“Rekao mi je: ‘Ako igram 15 minuta, daću jedan’ – ako igraš pola sata, daćeš dva?”

Zeljka

Đoković dobio odgovor i on glasi “Ne”

Zeljka

Jokić i Marej ne mogu sami – Juta srušila Denver

Zeljka

Ostavite komentar