Diljević nije prepoznao INSPEKTORE koji su ga tukli da bi PRIZNAO UBISTVO - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Diljević nije prepoznao INSPEKTORE koji su ga tukli da bi PRIZNAO UBISTVO

Boško Diljević nije danas prepoznao inspektore iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, a koji su osumnjičeni da su ga navodno pretukli kako bi od njega izvukli priznanje da je ubio Bojana Koprenu, ekskluzivno saznaje Srpskainfo.

Prema nezvaničnim informacijama, banjalučko tužilaštvo sumnjiči da su dvojica inspektora tukla Boška Diljevića kako bi od njega izvukli priznanje.

Policija je vodila istragu protiv Boška i njegovog brata Bogdana zbog sumnje da su u julu 2014. godine ubili mladića Bojanu Koprena u Banjaluci. Oni su zatim uhapšeni u junu 2018. godine, a tada su u razgovori za naš portal ispričali o maltretiranju koje su doživjeli u policiji.

Međutim, Okružno javno tužilaštvo Banjaluka obustavilo je ove godine istragu protiv njih, a pokrenulo istragu protiv inspektora zbog iznuđivanja iskaza.

Boško Diljević je za Srpskainfo rekao da je jutros išao u policiju na prepoznavanja.
– U prvoj turi je bilo deset osoba, u drugoj osam, a u trećoj pet osoba. Nisam nikoga prepoznao. Nisu doveli ljude iz krim policije koji su me tukli, nego neke druge policajce – rekao je Diljević.

On kaže da bi mogao prepoznati inspektori koji su ga tukli i da sutra ponovo ima novo prepoznavanje.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Preminuo Milutin Mrkonjić

M.

Novi protesti u Zagreb protiv kovid potvrda

M.

Novi soj virusa korona visoko rizičan za Evropljane

M.

Ostavite komentar