Dileta Leota otkrila razlog raskida sa turskim zavodnikom - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Dileta Leota otkrila razlog raskida sa turskim zavodnikom

Italijanska sportska novinarka Dileta Leota i turski glumac Džan Jaman bili su pod budnim okom javnosti, kako zbog svojih karijera, tako i zbog emotivne veze.

Celog leta stupce italijanskih i turskih medija, pa i naših u regionu, punile su fotografije i priče o ljubavi popularnih Dilete i Džana. Dok obožavateljke glumca kojeg zovu “turski Sandokan” nisu mogle da prihvate Diletu kao njegov izbor, i muški obožavaoci lika i dela italijanske novinarke, imali su primedbe na njen izbor.

Par se nedavno rastao, verovatno i, kako su mnogi tumačili, upravo zbog pritiska javnosti, posebno pritiska na društvenim mrežama.

Sada je novinarka, gostujući u italijanskoj emisiji priznala da je od januara 2021. bila u vezi sa pomenutim turskim glumcem, ali da njihova ljubavna priča nije dugo potrajala.

“Zaprosio me je posle mesec dana. To je bilo suviše brzo za mene, u tom trenutku”, rekla je Leota. “Sve to sa Džanom je bila predivna priča. Pravi san. Istinska bajka, ljubav na prvi pogled. Mi smo dvoje tridesetogodišnjaka koji su se iskreno zavoleli. Ali… Nije ni bilo lako, jer iako smo pokušavali, teško je bilo naše intimne delove života sačuvati od javnosti. A i poslovi su nam otežavali sve, rekla je Dileta, koja ipak nije želela da otkriva više detalja o samom raskidu.

Danas objavljeno

Cifra raspametila nadležne: Milionerka ostavila veliki novac svom rodnom gradu

Zeljka

Nove informacije o Boldvinu: Rekli mu da je pištolj bezbjedan

Zeljka

Poslednji trejler za film o sestrama Vilijams otkrio kako zvuči nova pjesma Bijonse

Zeljka

Ostavite komentar