2. Novembra 2021.

Dijete zvano “Ćebe” – sin Majkla Džeksona konačno u javnosti

Big Portal

Prošlo je više od 12 godina nakon prerane smrti Majkla Džeksona, i njegov najmlađi sin, Bigi Džekson, koji je ranije imao nadimak “Blenket” (“ćebe”) sada ima 19 godina i konačno je progovorio o svojim osjećanjima povodom djetinjstva i odrastanja u senci pop ikone.

Posle izbjegavanja javnog života, Bigi se pojavio u rijetkom intervjuu za “Good Morning Britain” u ponedeljak, 1. novembra, dok je obilazio sobu ispunjenu memorabilijama ovog oca i pričao o naslijeđu Majkla Džeksona. “Ovde ima mnogo kul stvari”, rekao je on.

“Mislim da ima mnogo istorije u ovoj kući i studiju ovde. I to je ono čime se on bavio i to je nešto što svako od nas želi da uradi… da napravimo nešto u čemu će ljudi, nadamo se, uživati”, rekli su.

Zašto je Blanket promijenio ime u Bigi?

Tinejdžer – čije je pravo ime Prins Majkl Džekson Drugi – odlučio je da promijeni nadimak 2014. godine kada je krenuo u školu u ​​Kaliforniji jer ga je to učinilo da bude “meta ismevanja”.

“Odrastajući, njegovi školski drugovi su oduvek bili pomalo zli prema njemu, zbog njihove ljubomore na to ko je on, a sa nadimkom “ćebe” bio je mnogo lakša meta za ismevanje”, rekao je.

Očigledno, Bigi je “zamerio ocu” što mu je dao “glupi” nadimak.

“Uvek je mislio da ime ćebe zvuči suviše glupo i zamerio je ocu što ga je tako nazvao. Kada je krenuo u školu nametnuo je sebi nadimak Bigi i isključivo se tako predstavljao”, rekao je insajder za “Radar Online”. U to vreme Bigi je živeo sa svojom bakom Ketrin i rođakom Ti Džej, zajedno sa bratom Prinsom Džeksonom i sestrom Paris. Trenutno živi u Kalabasasu u Kaliforniji sa svojim rođakom.

Bigi je imao samo sedam godina kada mu je otac umro 25. juna 2009. Identitet njegove biološke majke — surogata — nije poznat. Iako nije potvrđeno, priča se da je Bigi jedino biološko dijete kralja popa. Debi Rou, majka Majklove drugo dvoje dece, javno je negirala da je Bigijeva biološka majka. Nakon njegovog rođenja, pojavile su se značajne medijske spekulacije o njegovom začeću.

Jedan od poslednjih puta kada je viđen u javnosti bio je u januaru 2010. kada je troje djece prihvatilo posthumnu nagradu za životno djelo Majklu Džeksonu na dodjeli Gremi nagrada. Takođe su razgovarali sa očevim fanovima tokom njegove sahrane 2009. Dok su njegova braća i sestre nastavili da budu u centru pažnje, Bigi se uglavnom držao podalje od reflektora. On je, međutim, prisustvovao diplomiranju starijeg brata Prinsa na Univerzitetu Lojola Merimaunt u Los Anđelesu u maju 2019. Kažu da je Bigiju najteže palo da preboli Majklovu smrt i da se prilagodi novonastalim okolnostima i životu bez očinske figure.

Glassrpske.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare