Digla se prašina zbog skupog odreska na podu Nusretovog restorana: "Pravilo pet sekundi" - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Digla se prašina zbog skupog odreska na podu Nusretovog restorana: “Pravilo pet sekundi”

Snimak iz jednog restorana popularnog turskog kuvara Nusreta Gokčea, poznatog kao Salt Bae, koji je na lošem glasa zbog jako visokih cena hrane, deli se na društvenim mrežama.

Naime, mnoge je isprovocirala reakcija radnika restorana koji je, tokom pripremanja papreno skupog odreska, po kome je Nusret i postao poznat, oborio jedan komad mesa sa stola i samo nastavio da radi.

Momak je ispred sebe imao tri odreska koje je trebalo da iseče, ali je jedan, zbog njegovog naglom pokreta rukom, završio na podu. Radnik je samo pogledao parče koje košta 270 dolara i nastavio da seče, a njegov kolega je pokupio meso.

Video je za četiri dana skupio milion pregleda, a izazvao je i mnoštvo komentara na pomenutoj mreži. TikTokeri su, šaljivo ali i ironično, pisali:

“Znači, dva puta je naplatio odrezak”, “Odrezak će se vratiti kao ‘novi'”, “Zašto nije mogao da se fokusira na rezanje?”, “Sigurno plače u sebi”, “Bube na podu su sigurno presrećne”, “Pravilo od pet sekundi”, “Tip je rekao: ‘Šou mora da se nastavi”, “Kažu ‘donećemo vam novi’, a donesu isti”.

Danas objavljeno

Dvogodišnjakinja u Turskoj ugrizla zmiju

Vanja A

Ris Viderspun miješaju sa kćerkom: Kao blizankinje

Vanja A

Pogledajte kako Dubai “nestaje” u pješčanoj oluji

Vanja A

Ostavite komentar