Diablo 2 Resurrected je najprodavaniji remaster u istoriji Activision-Blizzarda - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Diablo 2 Resurrected je najprodavaniji remaster u istoriji Activision-Blizzarda

Remaster je već ušao u istoriju kompanije, jer nijedna druga igra koja je vraćena iz mrtvih nije prodala kopija kao Diablo 2 Resurrected u prvoj nedelji.

Posle Warcraft 3: Reforged fijaska, izgleda da je Activision-Blizzard konačno uspeo da izbaci dobar remaster i solidnu igru, piše play.co.rs.

Ove nedelje kompanije iz gejming industrije su objavljivale svoje tromesečne finansijske izveštaje, a Activision-Blizzard se pohvalio uspesima Diablo 2 Resurrected-a i potvrdio da su doneli pravu odluku dok su planirali šta bi mogao da bude sledeći korak za franšizu.

Diablo 2 Resurrected je poboljšao vizuale i efekte u igri, a pritom zadržao sve čari koje su odlikovale klasik. Ovonedeljni izveštaj ipak stiže i sa par loših vesti jer je najavljeno da će Overwatch 2 i Diablo 4 kasniti. Kompanija i dalje provodi dosta vremena po sudovima zbog optužbi za uznemiravanje, a i nekoliko ljudi iz vrha je napustilo kompaniju. Sve ovo mogu biti faktori zašto su izlasci igara pomereni, a konkurencija u žanru akcionih rpg-ova raste iz meseca u mesec. Možda bi kreatori trebali da počnu da se plaše za sudbinu novog Diabla, a Overwatch se možda nalazi u još nezavidnijoj poziciji.

Danas objavljeno

Ključni čovek Twittera podnio ostavku

Vanja A

Igraju “Squid Game” u stvarnom životu – s dvije bitne razlike

Vanja A

Patent Sony PlayStation Mobile Controller-a sugeriše u kom pravcu razmišlja kompanija

Vanja A

Ostavite komentar