Devet prozorskih stakala polupano na osnovnoj školi - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Devet prozorskih stakala polupano na osnovnoj školi

Nepoznati vandal ili više njih polupao je devet prozorskih stakala na Osnovnoj školi “19. april” u Derventi

To je izazvalo nevericu u ovom gradu, s obzirom da je to, kako saznaju “Novosti”, već treći ovakav incident u kratkom vremenskom razmaku na istoj obrazovnoj ustanovi, pa se postavlja pitanje ko to i sa kojom namerom i porukom čini.

Iz Policijske uprave Doboj u sredu je saopšteno da je “Policijskoj stanici Derventa u sredu prijavljeno da je prethodna tri dana nepoznato lice ili više njih razbilo prozorska stakla na obrazovnoj ustanovi u Derventi, i da je u toku rad na rasvetljavanju krivičnog dela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari”.

U četvrtak ujutro u školi su iznova bili zaprepašćeni uvidevši čak devet polupanih prozora, ovog puta na hodniku koji povezuje učionice sa fiskulturnom salom. Slično je bilo i prethodnog dana, a direktorka škole Elvira Miljić precizira da je to treći vandalizam u poslednjih mesec dana.

  • U sredu je policija obavila uviđaj jer su stakla bila razbijena, a jutros kada smo došli u školu zatekli smo još užasniji prizor. U hodniku je puno kamenja. Ne možemo se oteti utisku da to neko namerno radi – upozorava direktorka Miljić.

(Novosti)

Danas objavljeno

Rusi žestoko odgovorili: Uništenje

Vanja A

Jasan plan? Jednim udarcem se uništava Evropa ali i…

Vanja A

Trese se Turska

Vanja A

Ostavite komentar