Devedesetih je pjevao najljepše balade, a djevojčice su ludele za njim - BIGportal.ba
Ex Yu

Devedesetih je pjevao najljepše balade, a djevojčice su ludele za njim

Retko se pojavljuje u medijima, a još ređe snima nove pesme.

Dok su čekali njegove nove pesme Sašini fanovi gotovo da nisu imali prilike da ga vide u medijima, ali su mogli da uživaju na njegovim koncertima, kojih se nikada nije odrekao.

Pogledajte Sašine najsvežije fotografije, a mnogi komentarišu da se nije mnogo promenio od perioda najveće slave, da ne stari i da izgleda bolje nego ikad.

Ovaj vrstan muzičar i kantautor, ostao je upamćen domaćoj publici kao izvođać jedne od najlepših muških balada, ali i kao jedan od najkvalitetniih pevača, koji je osvajao brojne nagrade na festivalima širom regiona krajem devedesetih i početkom ovog veka.

Baš zbog toga što je pevao sa posebnom emocijom u glasu Saša je najčešće osvajao nagrade za interpretaciju.

Nagradu (Grand Prix) za najbolju pesmu pod nazivom „K’o Lijana” osvojio je na muzičkom festivalu u Budvi 2001. godine, kao i nagradu za najbolju interpretaciju „Davorin Popović”. Ova numera je postala i ostala Sašin najveći hit, a nakon uspeha te pesme on se posvetio stvaranju pesama za kolege.

Na Budvanskom festivalu 2004. godine kao kompozitor pesme „Bol do ludila”, koju izvodi Marija Šerifović, osvojio je prvu nagradu.

O Sašinom privatnom životu se malo zna, jedino to da je 2009. godine postao otac.

Danas objavljeno

Estrada će se dobro opariti za novogodišnju noć!

Vanja A

Jovana Jeremić izazvala lavinu komentara stajlingom

Vanja A

Splav počeo da tone tokom Giletovog nastupa

Vanja A

Ostavite komentar