Detalji ubistva u Sjenici: Slavili rođenje djeteta, ubica pobjegao motornim sankama - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Detalji ubistva u Sjenici: Slavili rođenje djeteta, ubica pobjegao motornim sankama

Bili su prekrasna familija koja nikada nije imala problema ni sa kim iz sela, riječi su kojima komšije govore o troje članova iste porodice koji su danas ubijeni u svom domu u selu Rasno, u opštini Sjenica.

Nedin T. izvršio je samoubistvo nekoliko sati nakon zločina koji je počinio.

“Bisera je bila divna devojka. Sa ubicom ima dvoje maloletne dece koji su u trenutku ubistva bili u drugoj sobi. Ona se rastala od njega i vratila da živi sa svojim roditeljima i povela je decu”, rekla je rodica ove porodice za Blic.rs.

Prema riječima komšija, ubica Enedin T. (44) je navodno do kuće gdje je ubio troje i ranio još troje, došao na motornim sankama.

Motornim sankama je i pobjegao sa mjesta zločina čemu je svjedočio jedan maloljetnik, inače rođak ove porodice. Prema riječima komšija, taj mladić je bio svjedok trenutka kada je ubica na motornim sankama pobjegao u nepoznatom pravcu.

Policijska potjera ubrzo je počela, ali mještani sela Rasno strahovali su da bi ubica motornim sankama mogao da pobjegne preko granice, u susjednu Crnu Goru.

Međutim, Enedin T. izvršio je samoubistvo nekoliko sati nakon zločina koji je počinio.

Komšije porodice su u šoku.

“Došao je motornim sankama da ih ubije, sigurno da nije bio pri čistoj svesti kad je tako nešto strašno uradio”,  naveo je jedan od poznanika.

“Razumem da nije bio u dobrim odnosima sa suprugom, ali zašto je morao da je ubije, još je strašnije što su tu deca bila i njihova i od njihovih komšija i rođaka. Tu su slavili rođenje Bekimovog deteta. Njegova žena se porodila pre pet dana”,  naveo je njihov poznanik.

Podsjećamo, ovaj nezapamćen zločin dogodio se u selu Rasno, nadomak Sjenice, kada je Enedin T. (44) ubio svoju bivšu suprugu Biseru Š. (44) i njene roditelje Fehima Š. (64) i Šefku Š. (60). On je takođe ranio i njenog brata Bakima Š. (35) i dvoje rođaka koji su se u tom trenutku našli u porodičnoj kući, Zinetu A. i Nevzata A.

Danas objavljeno

Sanaderu šest godina zatvora za aferu INA-MOL

M.

Prijedor: Prijavljeno pet nezavisnih kandidata i 11 stranaka za izbore

M.

Banjalučaninu četiri i po godine zatvora zbog obljube djevojčice

M.

Ostavite komentar