Detalji tuče na autoputu: Nakon nezgode pretukli trojicu pa razbili auto - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Detalji tuče na autoputu: Nakon nezgode pretukli trojicu pa razbili auto

Tri osobe uhapšene su zbog sumnje da su učestvovale u jučerašnjoj tuči na autoputu Banjaluka-Gradiška.

Kako se navodi u saopštenju PU Gradiška, uhapšeni su S.I. i D.Č.iz Gradiške, te D.P. iz Banjaluke, zbog postojanja sumnje da su počinili krivična djela “Teška tjelesna povreda”, “Tjelesna povreda” i “Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari”.

Naime, Policijskoj upravi Gradiška, juče oko 16.25 sati, prijavljeno je da je na autoputu Banjaluka-Gradiška, u mjestu Čatrnja. došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane više osoba.

“Postupajući po navedenoj prijavi, policijski službenici su utvrdili da se na autoputu Banjaluka – Gradiška, u mjestu Čatrnja, grad Gradiška, dogodila saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom u kojoj su učestvovali Ž.Č. iz Banjaluke sa putničkim automobilom marke pasat i S.I. iz Gradiške sa putničkim automobilom marke ford fiesta. Preduzimajući dalje mjere i radnje, te na osnovu prikupljenih operativnih saznanja, policijski službenici su utvrdili da su nakon saobraćajne nezgode, lica S.I., D.Č. i D.P. fizički napala trojicu oštećenih, nanijevši im tjelesne povrede, a nakon čega su oštetili i putnički automobil marke pasat”, navodi se u saopštenju Policijske uprave Gradiška.

Uviđaj su izvršili su policijski službenici Policijske uprave Gradiška, a o svim okolnostima događaja obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se uhapšeni nakon ispitivanja otpuste na slobodu, te da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

NEZAVISNE NOVINE

Danas objavljeno

U Srbiji više od 5.000 novozaraženih, preminule 53 osobe

M.

Nikada ne bih žrtvovao mir, sve aktivnosti su političkog i pravnog karaktera

M.

Porfirije prošetao centrom Sarajeva, napio se vode sa česme na Baščaršiji

M.

Ostavite komentar