Detalji teške saobraćajne nesreće u kojoj je povrijeđen košarkaš - BIGportal.ba
Hronika Vijesti

Detalji teške saobraćajne nesreće u kojoj je povrijeđen košarkaš

Centar Crvene zvezde i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić upravljao je “porše kajenom” u trenutku teške nesreće koja se dogodila na magistralnom putu Banjaluka – Prijedor u mjestu Ramići, otkriva Srpskainfo. Prema našim informacijama, automobil je njegovo vlasništvo i prema prvim rezultatima istrage u trenutku nesreće on se nalazio za volanom….

Centar Crvene zvezde i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić upravljao je “porše kajenom” u trenutku teške nesreće koja se dogodila na magistralnom putu Banjaluka – Prijedor u mjestu Ramići, otkriva Srpskainfo.

Prema našim informacijama, automobil je njegovo vlasništvo i prema prvim rezultatima istrage u trenutku nesreće on se nalazio za volanom.

Izvor Srpskainfo uključen u ovu istragu, pojasnio nam je do detalja kako se desila ova nesreća.

– Kuzmić je sa prijateljonom Bogdanom Ililćem išao iz pravca Prijedora prema Banjaluci. Dolaskom do malo veće krivine koja se nalazila sa desne strane, iz pravca iz kojeg su oni išli, Kuzmić je sa vozilom prešao u suprotnu lijevu stranu – pojasnio je naš sagovornik.

On je dodao da je baš u tom trenutku iz suprotnog smjera naišao automobil BMW kojim je upravljao Marko Mijatović.

– Kuzmić je tada prednjim lijevim dijelom svog automobila udario u zadnju lijevu bočnu stranu automobila. Od udara obja vozača su izgubili kontrolu nad vozilima i BMW se prevrnuo, dok je “porše” završio na u njivi na desetine metara od mjesta udesa. Tom prilikom Kuzim i Ilić su zadobili teške povrede, a Mijatović i kikbokser Dražan Janjanin su prošli sa lakšim povredama – pojasnio je sagovornik Srpskainfo.

Alkotestiranje

Izvor Srpskainfo nam je pojasnio da se još ne zna da li je Ognjen Kuzmić možda bio pod uticajem alkohola u trenutku nesreće.

– Poslije nesreće uzeti su uzorci krvi od oba vozača i oni su poslani na vještačenje kako bi se utvrdilo da li su možda Kuzmić i Mijatović bili pod uticajem alkohola ili nekih drugih opijata – rekao je naš sagovornik i dodao da se uskoro očekuju ovi rezultati.

Danas objavljeno

Dodik: Putin potvrdio da nema saglasnosti za Šmita u Savjetu bezbjednosti

M.

U Srpskoj preminulo 15 osoba, zaraženo još 185

M.

Omikron stigao do Hrvatske

M.

Ostavite komentar