19. Septembra 2021.

Detalji stravične nesreće kod Bileće

Big Portal

Njih dvojica su, prema potvrdama iz Okružnog tužilaštva Trebinje, upravljali automobilima “audi 6” i BMW X3, u kome se na mjestu suvozača nalazio još jedan mladić i on je zadobio teške tjelesne povrede, zbog čega je hospitalizovan na Odjeljenju intenzivne njege u Bolnici Trebinje, ali, i pored dijagnostifikovanih lomova kostiju, nije životno ugrožen.

Okružni tužilac je, prema obavljenom uviđaju koji je urađen zajedno sa policijom, utvrdio da je na putu došlo do direktnog sudara, jer su se kretali iz suprotnih pravaca.

– Vozilo “audi A6”, kojim je upravljao M.V., kretalo se iz pravca Gacka, a u susret mu je dolazio BMW X3 iz pravca Bileće, kada je došlo do direktnog sudara”, kazao je za Nezavisne Srđan Vukanović, portparol Okružnog tužilaštva Trebinje.

Najvjerovatniji uzroci ove nesreće su neprilagođena brzina uslovima na putu i možda alkohol, što će se još ispitati, jer je tužilac naredio da se tijela prevezu u Prosekturu Trebinje radi daljih pretraga.

Forenzički patolog, doktor Dražen Damjanjuk iz Prosekture Trebinje je potvrdio da će sve biti obavljeno u ponedjeljak, te da će raditi samo spoljni pregled tijela, a to podrazumijeva i nalaz krvi.

U ovom se slučaju neće utvrđivati ni krivica jer su oba vozača stradala, pa nema potrebe ni za dodatnim vještačenjima.

SrpskaInfo

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare