5. Marta 2020.

Detalji rođendana Dragane Mićalović će raspametiti sve

Big Portal

Slavlje je upriličeno u krugu prijatelja sa kojima se glumica godinama druži, kao i porodice, a jedni od najpoznatijih u lokalu bili su njena sestra Sloboda, kao i pjevačica Milica Pavlović.

Po svemu sudeći, sve je bilo na zavidnom nivou.

Obilna večera u kojoj su gosti mogli da uživaju, neograničena konzumacija pića i naravno dobra muzika.

Glumica je savršeno bila stilizovana u zelenoj haljini sa šljokicama, sa profesionalnom šminkom i frizurom.– Divno mi je bilo za rođendan, jer su u tom trenutku bili dragi ljudi koji meni mnogo znače. Prisustvovali su moja sestra, zet, majka, sve je bilo savršeno. Moram priznati da mi je do sada ovo bio najbolji rođendan koji sam proslavila – rekla je Mićalovićeva za Blic, a onda dodala da su je svi prisutni iznenadili lijepim poklonima, ali isto tako da joj materijalna strana kod darivanja nije bitna.

https://www.instagram.com/p/B89fUuaJkt_/

– Svi pokloni su mi jako dragi, ne bih nijednom dodatno davala na značaju. Kod poklona mi uopšte nije bitna materijalna strana, već da pogode ono što sam ja u suštini. Takođe sam dobila puno pisama, ali njihov sadržaj nije za javnost. Tako da ću to zadržati za sebe – izjavila je Dragana, koja nije željela da otkrije šta joj je dečko Stevan Purić kupio, prenosi Blic.

Iznenađenje večeri je bila glamurozna torta za koju glumica nije znala kako će izgledati, a interesantno je da je torta u jednom trenutku zasijala sa lampicama koje su bile oko nje.

– Godinama naručujem tortu kod tatinog najboljeg prijatelja. Samo ih pozovem i kažem da želim tortu, ali nikada ne biram ni ukus, ni oblik, čak ni figurice koje će biti na njoj. I mogu vam reći da me svaki put prijatno iznenade. Ovog puta je tematika bila originalna, napravili su figuricu sa mojim likom, a prostor oko mene je bila šminkernica.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare