Detalji gala vjenčanja Darka Lazića ostavljaju BEZ TEKSTA - BIGportal.ba
Ex Yu

Detalji gala vjenčanja Darka Lazića ostavljaju BEZ TEKSTA

Folker priprema dva veselja od po 800 zvanica, a sa suprugom još uvijek traži prostor u kojem može da se ispuni sve što su zamislili.

Za organizaciju vjenčanja zadužena je Marina, a biće ispoštovana tradicija i srpski običaji.

Marina Gagić i Darko Lazić uveliko planiraju dva velika slavlja, a kako saznaje Blic, za krštenje nasljednika Alekseja odabrali su jun, dok će vjenčanje biti na jesen.

– Plan im je da prvo obave krštenje koje im je najvažnije, a koje će upriličiti 24. juna. Planiraju veliki broj ljudi i za svadbu i za krštenje, tako da će biti potrebna ozbiljna organizacija, još uvijek traže prostor koji im odgovara i u kojem može da se ispuni sve što su oni zamislili. Darko je želio da oba veselja budu na isti dan, ali kako su krštenje već zakazali za taj 24. jun, nema vremena da se obje proslave organizuju kako su željeli – otkriva izvor i dodaje da što se svadbe tiče, većinu organizacije će preuzeti Marina.

– Vjenčanje će ipak najvjerovatnije biti u septembru pošto je Marina izrazila želju da ga upriliče baš tada. Kao uvijek, najveći dioo organizacije vjenčanja je ipak mladin dio posla, pogotovo kada je mladoženja Darko koji ima zakazane nastupe sve do 2022. godine, tako da će Marina morati u potpunosti da se posveti svim detaljima. Zasad je plan da to bude radni dan zbog kolega pjevača koji ne mogu da dođu vikendom, a što se tiče onih koji će zabavljati goste i pjevati, odabir je u toku, pa kad budu znali tačan datum, odabraće i muzičare – kaže izvor.Kako se dalje saznaje, Darko nije imao dilemu kad je riječ o Loreni, njegovoj nasljednici koju ima sa Anom Sević, te je odmah naglasio da će ona biti jedan od najvažnijih gostiju.

– Da li će Ana biti na slavljima, ne znamo, ali Darko je zaista vezan za Lorenu, tako da će mu baš ona biti jedan od najdražih gostiju na oba slavlja. Marina se takođe super slaže sa Lorenom, tako da ona njeno prisustvo uopšte nije dovodila u pitanje, to se podrazumijeva. Prihvatila ju je od kad je počela da se zabavlja sa Darkom – kaže izvor, koji dodaje da će što se svadbe tiče biti ispoštovani svi običaji.

– Darko želi tradicionalnu svadbu sa svim srpskim običajima i želi da tu budu prisutni rodbina i svi prijatelji. Biće oko 800 zvanica, a s obzirom na to da je folker poznat kao neko ko voli da se druži, provodi i ugosti ljude, ne bi čudilo i da ih za krštenje bude blizu 800. Marina želi da proslavi ljubav i da ima najljepšu vjenčanicu koju može da zamisli. Kao svakoj mladi, to joj je bitno, ali ipak, ne i najbitnije. Želi da podijeli svoju sreću sa svim ljudima koje voli i koji su tu za nju i Darka – navodi.

Inače, Marina Gagić je nedavno obukla vjenčanicu za potrebe jedne revije.

– Darko se oduševio kada me je vidio u vjenčanici. Napisao mi da jedva čeka da me vidi u onoj u kojoj ću mu izgovoriti sudbonosno “da” – priznala je Marina tada.

Darko: Marina svađe brzo zaboravi, a ja razmišljam pet dana

Marina Gagić i Darko Lazić ne kriju da povremeno imaju nesuglasice, ali kako tvrde, sve se brzo riješi.

– Kao i svaki drugi par, imamo sitne svađe koje brzo rješavamo. Kada smo počeli da živimo zajedno bilo je prilagođavanja, sada smo u potpunosti navikli jedno na drugo i uživamo s našim sinom – rekla je Marina za Stori, a Darko je dodao: “Pod uticajem hormona Marina se brzo iznervira, posvađa, ali i brzo zaboravi. S druge strane, ja o tome razmišljam pet dana”.

Danas objavljeno

Sreća je ponovo tu: Siniša i Arijana Mihajlović blistali na crvenom tepihu u Beogradu

V.R.

Kaja uživa sa Hrvatskim fudbalerom: U Dubrovniku proslavili rođendan

V.R.

Pjevačica iz grupe Hurricane atraktivnim pozama oduševila obožavaoce

V.R.

Ostavite komentar