DESI SE DA ZAPLAČEM, SUZE PERU OBRAZ! Nenad Jezdić otkrio da li je pravi primjer svojoj djeci - pa poslao važnu poruku - BIGportal.ba
Ex Yu

DESI SE DA ZAPLAČEM, SUZE PERU OBRAZ! Nenad Jezdić otkrio da li je pravi primjer svojoj djeci – pa poslao važnu poruku

GLUMAC Nenad Jezdić našao se u glavnoj ulozi jednog novog filma, a sada je priznao da je zaplakao dok je čitao scenario za ovo ostvarenje.

– Do suza se teško dolazi. Prosto, desi se da zaplačem. Zato smo ljudi, zato smo slovesna bića. Suze peru obraz. One su najemotivniji hemijski sadržaj koji postoji. U filmu igram  kriminalca koji otkriva da je bolestan, pa se tokom 72 sata provedena sa sinom otvara, i epilog tog vremena čini da kao nikada dotad primi ljubav. Film je iskonska priča o vezi oca i sina, o tome kolika je snaga ljubavi i kako treba da dozvolimo sebi da nas ona menja i čini pristupačnijima okruženju – ispričao je Nenad.

Glumac ističe da je sve što je naučio od svog oca danas prenosi na svoje četvoro dece, kojima daje primer da kada je čovek uporan i istrajan može ostvariti ciljeve i postići veliki uspeh na nekoliko životnih polja.

– Deci jedino pomažemo ukoliko im damo pravi primer. Jedna mudrost kaže: “Ako hoćeš da menjaš svet, prvo počni od sebe” – rekao je Jezdić i dodao:

– Čini mi se da što se više opiremo našim lošim principima, to smo sadržajniji i uspešniji kao ljudi, kao ličnosti.

(Gloria)

Danas objavljeno

Darko Lazić mora ponovo na operaciju?!

Vanja A

Tošetu podignut spomenik na mjestu pogibije

Vanja A

Prije Ane volio je manekenku Saru: Ovo je bivša djevojka Bastijana Švajnštajgera sa kojom je proveo sedam godina

V.R.

Ostavite komentar