Desetogodišnji sin Bena Afleka seo za volan Lamborginija pa napravio incident - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Desetogodišnji sin Bena Afleka seo za volan Lamborginija pa napravio incident

Ben Aflek proživljava letnji blokbaster kome se baš i nije nadao, piše “Page Six”, objavivši vest o saobraćajnoj nesreći koju je izazvao 10-godišnji sin glumca Sajmuel.

Sin Bena Afleka seo je u nedelju za volan žutog terenca marke Lamborghini i udario u skupi sportski automobil kada je slučajno krenuo u rikverc.

Aflek i njegova verenica Dženifer Lopez bili su u kupovini luksuznih automobila u Los Anđelesu kada je 10-godišnji Samjuel Garner Aflek udario u branik.

Glumac je dopustio svom sinu, iz braka sa bivšom suprugom Dženifer Garner, da skoči na vozačko mesto blještavog automobila.

Automobil “Lamborghini Urus” koji se iznajmljuje za 1.475 dolara dnevno – krenuo je u rikverc i udario u beli BMW.

Samjuel Aflek je potom izašao iz automobila i pogledao oštećenja na automobilima. Ben Aflek je takođe proverio da li ima oštećenja, a zatim zagrlio svog sina.

Aflekov predstavnik za medije je rekao za TMZ da nije bilo štete. Radnik iz zastupništva, 777 Exotics, rekao je za Post da su automobili na njihovoj parceli parkirani čvrsto jedan uz drugi.

“Kad je Samjuel ušao u auto, trzao se napred-nazad”, rekao je i dodao: “Imamo malo prostora i automobili su vrlo blizu”.

Niko nije povređen i nije bilo ljutnje, rekla je radnica.

Danas objavljeno

Naučnici otkrivaju zašto psi ponekad ne vole određene ljude

Vanja A

Legenda Čelsija, Džon Teri odao počast „najboljem vlasniku“, Romanu Abramoviču

Vanja A

Opljačkana Maraja Keri, nije bila obazriva

Vanja A

Ostavite komentar