Deseti rođendan Mercator centra Borik - BIGportal.ba
Saopštenje za medije

Deseti rođendan Mercator centra Borik

Za prvu deceniju rada i poslovanja Mercator centra „Borik“ i kao zahvalnost za sve ove godine koje smo proveli zajedno sa svojim vjernim kupcima, pripremili smo punih deset sedmica zabave i brojnih pogodnosti za sve generacije u našem Centru. Želimo da ovaj rođendan proslavimo zajedno na poseban način i da usrećimo naše potrošače, koji su svojom lojalnošću našem brendu, stvarali imidž Mercator centra „Borik“ kao mjesta najbolje kupovine i dobre zabave.

Za prvu sedmicu, od 22.04. pripremili smo za vas sve pogodnosti u vezi Vaskrsa i Vaskršnjih praznika, druga sedmica, od 29.04. je prilagođena onima koji planiraju prvomajske praznike, ali i ostatak proljeća i ljetne vikende provesti uz roštilj. Treća sedmica od 06.05. je vezana za Banjalučki maraton i promovisaćemo zdravu hranu, dok je četvrte sedmice, od 13.05. proslava rođendana i shopping day. Peta sedmica, od 18.05. je rezervisana za ljepši pol kojem ćemo ponuditi posebne pogodnosti za njegu i ljepotu, a šesta sedmica od 25.05. je za naše najmlađe. Sedma sedmica, od 03.06. je na temu priprema za ljeto, a osme sedmice od 10.06. su dani Pika kartice. Deveta sedmica od 19.06. je završni događaj i finalno izvlačenje, a zadnja, deseta sedmica od 26.06. je rezervisana za dodjele nagrada.

„Jubilarni deseti rođendan koji obilježavamo ove godine, nije samo naš rođendan, nego i rođendan svih naših vjernih kupaca koji su proveli punu deceniju zajedno sa nama. Zato smo se i potrudili da ovaj rođendan obilježimo na poseban način i u periodu od 22.04. – 21.06.2019. organizujemo Veliku nagradnu igru sa bogatim fondom nagrada, a najsretniji kupac će se svojoj kući vratiti sa najnovijim modelom popularnog automobila Toyota Yaris“, rekao je Nedjeljko Maličević, direktor Mercator centra „Borik“

Pored deset sedmica zabave, sve kupce očekuju i druge brojne pogodnosti u Hipermarketu Mercator. Svakog ponedeljka je akcija Mojih 10 – ponuda 10 top artikala po super cijenama, svakog utorka u toku deset sedmica svojim kupcima poklanjamo 10% popusta na ukupnu kupovinu, svake srijede su dupli Pika bodovi uz Pika karticu, svakog četvrtka je popust od 10% za penzionere, a petkom je Ručak za 10 – super ponuda raznih jela sa našeg gastronomskog odjeljenja.

Pozivamo sve vjerne kupce i drage sugrađane da se pridruže u obilježavanju našeg rođendana,da iskoriste brojne pogodnosti u prijatnoj slavljeničkoj atmosferi, te da provedemo lijepe zajedničke trenutke uz bogat program i posebne i atraktivne rođendanske poklone.

Danas objavljeno

Otkazano otvaranje moto sezone ipak pazite na motocikliste u saobraćaju!

Zeljka

Saopštenje ZP „Elektrokrajina“: Odgovor na tekst narodnog poslanika Nebojše Vukanovića

Zeljka

Poslovne veze koje traju

Zeljka

Ostavite komentar