Dervenćanin pokušao da se objesi, policija ga spriječila - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Dervenćanin pokušao da se objesi, policija ga spriječila

Policijski službenici Policijske stanice Derventa sinoć su oko 23, 45 časova spriječili D.J. iz Dervente da izvrši samoubistvo vješanjem.

Naime, kako su saopštili iz Policijske uprave Doboj, Policijskoj stanici Derventa je oko 22, 35 časova prijavljeno da se D.J. udaljio iz stana, te da je izjavio da se više neće vraćati.

“Odmah po prijavi policijski službenici krenuli su u obilazak terena u cilju pronalaska navedenog lica. Neporedno nakon navedenog Policijska stanica Derventa je zaprimila anonimnu prijavu da je u ulici 1. maja u Derventi uočeno navedeno lice i da u ruci ima konopac, te da isto najvjerovatnije ima namjeru da se samopovrijedi”, saošteno je iz Policijske uprave Doboj.

Policajci su se odmah uputili na navedenu lokaciju prilikom čega su uočili navedenog na stablu. Oni su mu oprezno prišli, zadržali ga rukama u položaju da se ne može namjerno osloboditi od grane za koju se držalo, te oslobodili kraj konopca koji je bio vezan oko vrata, a zatim ga bezbjedno spustili na tlo.

Policijski službenici su D.J. službenim vozilom prevezli u Dom zdravlja Derventa odakle je isto prevezeno u dobojsku bolnicu, gdje je zadržano na liječenju.

Policijska uprava Doboj se ovom prilikom zahvaljuje građanima na saradnji tokom sinoćne akcije spašavanja.

NEZAVISNE NOVINE

Danas objavljeno

Na benzinskoj pumpi snimljen pokušaj krađe vozila

M.

U selu u sjevernom dijelu Zakintosa naređena evakuacija

M.

Kit iz Sene nije preživio

M.

Ostavite komentar