Depova bivša u trojci s poznatom manekenkom - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Depova bivša u trojci s poznatom manekenkom

Glumica Amber Hard biće saslušana na sudu zbog milionske tužbe koju je protiv nje podnio njen bivši suprug Džoni Dep. Biće saslušana i Kara Delevinj, koja je s njom i Elonom Maskom imala trojku…

Prošlo je već nekoliko godina kako je glumica Amber Hard optužila holivudskog glumca Džonija Depa da je nasilnik.

Herdova je u jednom novinskom članku do detalja opisala kakvo je nasilje preživjela, zbog čega je zaradila tužbu od glumca tešku 50 miliona dolara.

Advokati Džonija Depa su izjavili da će sudu dostaviti snimke i slike sigurnosnih kamera koje dokazuju da je lažirala povrede, kao i da su slike modrica koje su obišle svijet “bile šminka”, a sada i da će na sud pozvati i njenu “prijateljicu Karu Delevinj”.

Herdova se nedugo nakon rastanka od Depa viđala s Elonom Maskom – Dep tvrdi da je njihova romansa počela dok su još bili u braku, kao i da su se susreti dešavali u njegovom stanu u Los Anđelesu.

Sada je navodno otkriveno da je tim “susretima” pristustvovala i poznata manekenka Kara Delevinj, “koja je imala trojku s Amber i Maskom”.

Britanski “Dejli Mejl” prenosi izjavu obezbjeđenja zgrade koje će svedočiti da su se “svo troje viđali u Depovom stanu”, ali i izjavu prijatelja Amber Herd, koji je pred kamerama izjavio da “svo troje bili zajedno”.

Advokati Džonija Depa će, navodno, zvati i Karu Delevinj da svjedoči, kada počne suđenje po tužbi za klevetu koju je podnio njihov klijent.

Ni Herdova i manekenka se nisu oglašavale ovim povodom.

(Mondo.rs)

Danas objavljeno

Jedini rudnik dijamanata na svijetu u kome ako ga pronađete vaš je!

Vanja A

Hyundai modna kolekcija

Vanja A

Princeza Charlene zabrinula fanove novom objavom: Izgleda tužno i bolesno

Vanja A

Ostavite komentar