Depov tjelohranitelj: Izmislili smo priču da zaštitimo Amber - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Depov tjelohranitelj: Izmislili smo priču da zaštitimo Amber

Tjelohranitelj holivudskog glumca Džonija Depa (57), Malkom Konoli je na suđenju otkrio da je izmislio priču o tome kako je Džoni povrijedio prst 2015. godine tokom boravka u Australiji i da su to uradili kako bi zaštitili Depovu bivšu suprugu Amber Herd (34) od lošeg publiciteta, nakon što je bila…

Tjelohranitelj holivudskog glumca Džonija Depa (57), Malkom Konoli je na suđenju otkrio da je izmislio priču o tome kako je Džoni povrijedio prst 2015. godine tokom boravka u Australiji i da su to uradili kako bi zaštitili Depovu bivšu suprugu Amber Herd (34) od lošeg publiciteta, nakon što je bila nasilna prema svom mužu.

Malkom je na sudu otkrio da je poslat od strane drugog kolege da izvuče čuvenog glumca iz svađe sa bivšom suprugom, koja se prije pet godina dogodila u Australiji.

Jedan od Depovih telohranitelja kaže da je izmislio priču o tome na koji način je glumac povrijedio prst, kako bi zaštitili njegovu tadašnju ženu.

Malkom radi za Depa i njegovu porodicu već 16 godina i rekao je Visokom sudu u Londonu da je morao “da izvuče” šefa iz jedne zastrašujuće svađe sa suprugom, u kojoj je došlo do nasilja.

On je progovorio nakon što je Amber optužila Depa da je nasilnik nad ženama, pa je rekao:

“Kolega i ja smo stigli na imanje u Australiji u kom su boravili Džoni Dep i Amber Herd i prilikom ulaska u kuću smo čuli bučnu svađu koja je dolazila iznutra, pa smo ‘izvukli’ Džonija iz cijele priče”, započeo je on.

Otkrio je da je Dep tom prilikom imao povrijeđen prst i da mu je rekao:

“Odsekla mi je j*beni prst. Razbila je flašu vodke o moju ruku”, rekao je Džoni Dep svom telohranitelju.

“Vidio sam njegovu ruku, bila je u haosu”, zaključio je Malkom.

On je takođe otkrio da mu je Dep rekao da je Amber ugasila cigaretu o njegovo lice i tvrdi da je tom prilikom vidio ožiljak.

Šef obezbjeđenja je dodao da glumičin izvještaj o incidentu nema “nikakvu sličnost” sa njegovim sjećanjima i da kada je on stigao u kuću, glumica “nije imala nikakve tragove nasilja na licu ili rukama”.

Herd tvrdi da je incident bio dio “trodnevne situacije u kojoj je bila taoc” u Australiji i to je jedna od 14 optužbi za nasilno ponašanje u porodici koje je iznijela protiv svog bivšeg muža.

Tjelohranitelj kaže da su slagali na koji način je Dep isekao prst i da su znali da bi “istina” o njegovoj povredi prouzrokovala mnoga pitanja javnosti i veoma loš publicitet, pa su u bolnici slagali da se Džoni posjekao dok je sjeckao luk.

“Dep je smislio razne izgovore i objašnjena kada su ga upitali na koji način je oštetio prst”,  rekao je PR “The Sun-a”.

Gospodin Konoli kaže da su te izgovore koristili kako bi zaštitili Amber i da je ustvari ona ta koja vrši nasilje u porodici.

(Telegraf.rs)

Danas objavljeno

Bio je u vezi sa najboljim frajerima, a tvrdi da nije gej

Vanja A

Venecija: Lako do nje, kako kroz nju

Vanja A

Odbjegli pas prekinuo utakmicu: Vlasnici ga prepoznali i vratili kući nakon sedmica traganja

Vanja A

Ostavite komentar