Deportuju argentinskog reprezentativca zbog strašnih optužbi - BIGportal.ba
Sport WWin Qatar 2022

Deportuju argentinskog reprezentativca zbog strašnih optužbi

Ovo bi značajno moglo da poljulja već uzburkanu situaciju među “Gaučosima”

Argentina još nije uspela da se potpuno oporavi od šokantnog poraza od Saudijske Arabije, a sada bi situacija u reprezentaciji plavo-belih mogla dodatno da se uzburka.

Naime, kako navode argentinski mediji, Tijago Almada (21) bi mogao da bude deportovan u Argentinu zbog jezivih optužbi. Šokantne informacije otkrila je advokatica Rakel Hermida Lehenda, koja zastupa oštećenu stranu u postupku protiv Almade. Postupak pred FIFA organima je već pokrenut, a traži se da Almada bude izbačen iz nacionalnog tima.

Prema navodima, protiv krilnog fudbalera se u Argentini vodi postupak zbog seksualnog zlostavljanja, a očekuje se da mu zbog toga FIFA zabrani nastupanje na Svetskom prvenstvu u Kataru. Tim povodom, izjavu za argentinske medije dala je upravo advokatica oštećene strane.

– On je usred pandemije organizovao tajnu zabavu u oblasti San Isidro. Pijana devojka je otišla na prvi sprat sa Tijagom Almadom, a onda se odjednom pojavilo mnogo ljudi da je zlostavljaju. Kada kažem mnogo ljudi, govorim o drugom igraču Veleza po imenu Brizuela, devojci po imenu Kamila i na kraju o menadžeru po imenu Delvin Akunja – navodi se u izjavi.

Katar je zemlja koja je poznata po veoma niskoj stopi kriminala i rigoroznim zakonima, a upravo zato se u Argentini nadaju da će Almada biti deportovan nakon istrage.

– Postoji mnogo fudbalera kojima je zabranjeno da uđu u Katar, a Almada je tamo i slobodno se šeta. Moji saradnici pokušavaju da dođu do katarskih zvaničnika na pravi način, što je pre moguće – rekla je Lehenda.

Ukoliko su ovi navodi tačni, Argenticima će situacija u nastavku Mundijala biti dodatno otežana, s obzirom na to da će imati jednog igrača manje. Podsetimo, Almada je tri dana pred početak Mundijala priključen timu umesto povređenog Hoakina Koreje.

(Telegraf.rs)

Danas objavljeno

Toni morao da prizna: Novak je najkompletniji

Zeljka

Jokić standardno, tripl-dabl, pobjeda Denvera

Zeljka

Čelsi oborio rekord Premijer lige za Fernandesa, ali Ziješ ostao u Londonu

Zeljka

Ostavite komentar