Deniz Ričards o životu sa Čarlijem Šinom: Krila sam od ćerki da se drogira - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Deniz Ričards o životu sa Čarlijem Šinom: Krila sam od ćerki da se drogira

Poznati glumački par bio je u braku od 2002. do 2006. godine, kada je Deniz u šestom mjesecu trudnoće odlučila da podnese papire za razvod braka.

Deniz i Čarli su u braku dobili ćerke Sem i Loli, koja se rodila kada su joj roditelji već bili pred sudom.

Iako je sud na kraju decu dodelio glumcu, Deniz smatra da Šin nije najbolja muška figura za njihove ćerke.

“Godinama sam se borila s tim, pitala sam se da li bih želela da se moje ćerke udaju za ovakvog čoveka? Bez uvrede za njega, ali mislim da bi on to prihvatio i razumeo ono što govorim”, ispričala je Deniz u epizodi “Divorced Not Dead” podkasta Karoline Stenbari.

Ona je dodala i da je od ćerki krila istinu o njegovoj borbi sa zavisnošću.

“S vremenom su došle u godine u kojima bi im određene osobe rekle određene stvari, a ja sam lagala i pokrivala ga. Sada kada su starije, više su svesnije. Zato kažem da ne znam jesam li im učinila medveđu uslugu kada su bile mlađe”, objasnila je glumica.

Foto:EPA-EFE/PENNY STEPHENS

Nakon odluke o razvodu usledila je borba za starateljstvo nad decom koju je na kraju dobio Šin. Tom odlukom nije više bio u obavezi da plaća alimentaciju bivšoj supruzi.

“Mislim da je ovo što se dogodilo sasvim pošteno. Prošlo je mnogo vremena, ali pravda najzad ima lice prijatelja”, izjavio je Šin ranije za strane medije.

Iako je poznato da je glumac poročan, nakon šokantnog snimka njegove ćerke, sud je doneo odluku da on dobije starateljstvo. Naime, starija ćerka glumačkog para, Sem je objavila video na TikToku u kome je iznela detalje života sa svojom majkom i njenim novim partnerom Aronom Pajpersom. Ona je tada rekla da je život sa njom “pakao bez izlaza”, kao i da je zbog stresova zadobila poremećaj sna, a potom i upala u depresiju. Sve ovo uticalo je na njenu odluku da napusti majku i život nastavi pored oca.

Izvor: Nova

Danas objavljeno

Bred Pit i Emili Ratajkovski se viđaju

Zeljka

Šta se desilo Orlandu Blumu? Legolas potpuno neprepoznatljiv

Zeljka

Damijana Davida: “Gore od bolesti, danas je tužan dan”

Zeljka

Ostavite komentar