11. Jula 2022.

Deniz Ričards i njena ćerka otišle korak dalje: Snimaće zajedno na platformi za odrasle

Big Portal

Semi Šin i Deniz Ričards objavile su na svojim Instagram profilima da uskoro kreću zajedno da se snimaju za objave na OnlyFans aplikaciji.

“Kao što znate, uskoro ću snimati sa svojom majkom. Ako se javiš, pobrinuću se da ti pošaljem poseban i slatki video na kojem smo obe”, napisala je 18-godišnja Semi na svom Instagramu.

Brojni obožavaoci su momentalno reagovali, a velika većina komentara – od kojih je najveći broj njih bio negativan – bili su upućeni, Deniz Ričards.

“Kao majka dve ćerke smatram da je ovo vrlo uznemirujuće. Volim svoje devojke, ali ovo je toliko odvratno”, bio je jedan od komentara upućen Ričardsovoj.

“Ko to, dođavola radi sa svojim detetom? To je krajnje neprimereno”, napisao je jedan korisnik Deniz koju u ovom trenutku na Instagramu prati 1.4 miliona ljudi.

S druge strane, njenu ćerku, koju je dobila u vezi s glumcem Čarlijem Šinom, na Instagramu prati 111.000 ljudi.

https://www.instagram.com/p/CfnNprglsSJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Očigledno je da se 51-godišnja glumica ne obazire previše na negativne komentare na društvenim mrežama, pa je tako na OnlyFans-u podelila kako se jako raduje novom iskustvu.

Podsećamo, OnlyFans je platforma pokrenuta 2016. godine na kojoj korisnici putem pretplate prodaju i/ili kupuju izvorni sadržaj – obično pornografske vrste. Iako je pokrenuta 2016., ova platforma je doživela nagli porast aktivnosti 2020., u vreme karantina uzrokovanog pandemijom.

https://www.instagram.com/p/CfmKIx-lcKa/?utm_source=ig_web_copy_link

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare