Demi Lovato otkrila tajnu nove linije: "Smršala sam slučajno" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Demi Lovato otkrila tajnu nove linije: “Smršala sam slučajno”

Pevačica Demi Lovato nikada se nije stidela svoje borbe sa prekomernom težinom, a sada je otkrila da se prvi put nakon mršavljenja oseća puna “mira, spokoja, sreće i ljubavi”.

Iako kaže da je poslednji gubitak kilograma rezultat toga što je sada “na mnogo zdravijem mestu u glavi”, Demi Lovato (28) priznaje da njen odnos sa hranom i vežbanjem nije uvek bio zdrav.

“Ranije sam znala da pojedem nešto i odmah nakon toga da odem u teretenu. To nije sreća i to nije sloboda”, rekla je u nedavnom intervjuu.

Kako bi postigla zdraviji režim vežbanja, Demi je u oktobru 2019. napravila pauzu od svog napornog rasporeda.

“Napravila sam pauzu od vežbanja u oktobru pre dve godine kako bih prihvatila svoje telo, onakvo kakvo jeste”, – rekla je.

Dodala je i kako je znala da otpušta svoje radnike koji su joj nabijali pritisak da mora da izgleda na odeređeni način.

“Ako sam uveče bila u hotelskoj sobi, oni bi mi odneli telefon kako ne bih mogla da naručim hranu u sobu, ili ako je u sobi bilo voća, sklonili bi ga kako ne bih jela dodatni šećer. Opasno je kontrolisati kako netko jede, ako se taj neko oporavlja od poremećaja u prehrani”, ispričala je u šou “Ellen DeGeneres” prošle godine.

Kaže da je njen posljednji gubitak kilograma rezultat toga što je ona mentalno zdravija, piše “Eatthis”.

“Više ne brojim kalorije i više ne preterujem. Više se ne ograničavam i što je najvažnije, ne živim svoj život prema pravilima svog deteta. Uz sve to, uspeo sam da izgubim kilograme, sasvim slučajno. Osećam se puno mudrosti, mira, spokoja, sreće i ljubavi”, zaključila je.

Danas objavljeno

Javila se starleta koja je uništila vjeridbu Džej Lo i Aleksa

V.R.

O Depovoj propasti se snimaju tri dokumentarca!

V.R.

Znamo za Bezosa, Gejtsa, Maska, a koje su to najimućnije američke porodice?

V.R.

Ostavite komentar