Demi Lovato otkrila: "Silovana sam kao tinejdžerka, ćutala sam" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Demi Lovato otkrila: “Silovana sam kao tinejdžerka, ćutala sam”

Pevačica Demi Lovato je u novom dokumentarcu progovorila o zlostavljanju koje je doživela kao tinejdžerka.

“Izgubila sam nevinost silovanjem. Bili smo u vezi, ali ja sam rekla da ne želim da imam seksualni odnos. Nisam htela na taj način da izgubim nevinost. Njemu to nije bilo bitno, on je svakako to uradio. Ćutala sam, ubedila sam sebe da sam ja kriva, jer sam otišla u sobu sa njim”, rekla je Demi Lovato.

Objasnila je da su ona, Selena Gomez, braća Džonas, Majli Sajrus i još neke Diznijeve tinejdž-zvezde imali dogovor da neće stupati u seksualne odnose pre braka. To, uz katoličko vaspitanje u okviru kojeg je odrasla, uticalo je na njeno ćutanje.

“Bila sam deo Diznijeve ekipe koja je javno rekla da će čekati do braka. Moj prvi put nije bio romantičan, bio je s**nje. A onda sam još morala stalno da viđam tu osobu. Prestala sam da jedem, sekla sam se po telu, povraćala… bulimija mi se toliko pogoršala da sam počela da povraćam krv”, rekla je.

Kako kaže, još jedan razlog zbog kog je ćutala jeste način na koji se javnost odnosila prema Rijani nakon što ju je Kris Braun napao.

“Zlostavljana sam u noći predoziranja”

Seksualnu traumu proživela je ponovo 2018. godine, u jutro predoziranja, zbog kojeg je hospitalizovana i nakon kojeg je doživela nekoliko moždanih udara, kao i srčani udar.

Do tada šest godina nije koristila nikakve supstance, a “posustala je”, priznaje, nekoliko meseci ranije, kada je na jednoj žurci kombinovala metamfetamin, kokain, “moli”, oksitocin, marihuanu i alkohol.

“Čudi me da se nisam predozirala te noći”, kaže Demi.

One večeri kad se zaista predozirala, 23. jula 2018. godine, Lovato je sa prijateljima bila u nekoliko barova, a zabava se zatim nastavila u njenom domu. Kad su svi otišli, Lovato je nazvala svog dilera koji joj je doneo oksikodon, za koji ona danas veruje da je bio izmešan sa fentanilom.

“Nisam samo doživela predoziranje, već sam i iskorišćena. Doživela sam mnogo seksualnih trauma dok sam bila tinejdžerka. Kad su me pronašli, bila sam gola, poplavela sam. Doslovno me je ostavio mrtvu nakon što me je iskoristio”, rekla je pevačica, dodajući da “tada nije bila u stanju da pristane na seksualni odnos”.

Demi je nakon predoziranja imala problema sa vidom, kao i brojne druge zdravstvene probleme.

“Više ne mogu da vozim jer ne vidim dobro. Kad sipam vodu u čašu, često promašim jer ne vidim”, objašnjava.

“Predoziranje nije bio moj zadnji dodir s heroinom”

Priznala je i da je ponovno nazvala istog dilera kad se vratila iz bolnice.

“Volela bih da mogu da kažem da je ta noć bila moj poslednji dodir sa heroinom, ali nije. Htjela sam ponovo da sada to bude moj izbor, a imao je i ono što sam želela – drogu. Veoma mi je žao zbog te odluke”, priznala je.

Dokumentarac o Demi Lovato pod nazivom “Dancing with the Devil” ima četiri epizode, a biće dostupan na Jutjubu.

Danas objavljeno

Ukoliko želite ozbiljnu vezu, izbjegavajte muškarce u ovim godinama

Vanja A

Kuća od slatkiša iz bajke o Ivici i Marici ipak postoji, evo kako izgleda

Vanja A

“Sarmagedon”: Burek sa sarmom izazvao buru na društvenim mrežama

Vanja A

Ostavite komentar