Demi Lovato: Ne znam hoću li ikad više biti s muškarcem - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Demi Lovato: Ne znam hoću li ikad više biti s muškarcem

Pjevačica Demi Lovato za sebe tvrdi da je “fluidni panseksualac”, što u prevodu znači da može da se zamisli u krevetu s bilo kim prema kome osjeća seksualnu privlačnost – svejedno da li je riječ o muškarcu, ženi, transrodnoj, ili rodno fluidnoj osobi. Ipak, nije sigurna, kako kaže, da li će ikada više biti s muškarcem.

“Pre sam jako želela da imam sopstvenu decu, ali sada razmišljam o usvajanju”, rekla je pevačica.

“Ranije sam bila sigurna da ću završiti s muškarcem i imati biološku decu, ali sada sam seksualno fluidna, ne znam hoću li ikad više biti s muškarcem, tako da ne znam hoću li imati biološku decu”, otkrila je Demi u podkastu “The Joe Rogan Experience”.

Američka glumica i pevačica dugo se borila sa zavisnošću i kaže da je često konzumirala kokain, Ksanaks i heroin, što je rezultiralo predoziranjem 2018. godine. Tada je umalo umrla.

Sve ovo je rezultiralo komplikacijama. Od posledica tri moždana udara, srčanog udara i otkazivanja organa, Demi danas ima oštećenje mozga i slepe pege u vidu, zbog kojih i danas ne može da vozi.Otkrila je i da se borila s mentalnim problemima, kao i mnoge druge dečje zvezde, bolovala je od bulimije od 12. godine, te je uz to bila seksualno zlostavljana i silovana u tinejdžerskim danima.

Izvor: Nova

Danas objavljeno

Kina poslala astronaute u „Nebesku palatu“ u sklopu svemirske misije

Vanja A

Kako vas drugi doživljavaju? Uradite brzi test ličnosti

Vanja A

Četrdeset godina od albuma koji je Džeksonu donio titulu kralja popa

Vanja A

Ostavite komentar