"Delije" pričale sa upravom – Raduljica je zadnji bivši igrač Partizana u Zvezdi - BIGportal.ba
Košarka Sport

“Delije” pričale sa upravom – Raduljica je zadnji bivši igrač Partizana u Zvezdi

Navijači crveno-belih oglasili su se zvaničnim saopštenjem povodom potpisa Miroslava Raduljica za klub sa Malog Kalemegdana.

“Ugovor s našim košarkaškim klubom potpisao je Miroslav Raduljica. On je, između ostalog, i bivši košarkaš Partizana. Kao što je poznato, u fudbalu smo pre sad već dosta godina uveli pravilo da igrači koji su igrali za seniorski tim Partizana nisu dobrodošli u naš klub. Za ostale sportove, pa i košarku, neretsko smo imali više razumevanja jer su takve situacije bile učestale i fond sportista je daleko manji. Obavili smo razgovor sa upravom kluba i dogovorili da nećemo praviti problem pri dolasku Raduljice, ali smo tražili da pravilo iz fudbala postane pravilo i za košarku. Napravljen je dogovor i ubuduće igrači koji su igrali za seniorski tim Partizana neće biti dovođeni u naš klub (ovo se odnosi na domaće igrače koji mogu da razumeju naše rivalstvo. A za potencijalne strance ćemo ići od slučaja do slučaja). U narednom periodu nećemo opširnije na ovu i druge ideološke teme, čime ćemo probati da približimo naše stavove ljudima koji nisu u dovoljnoj meri upoznati sa istima”, piše u saopštenju “Delija”.

Raduljica je ponikao u FMP-u, potom je igrao za Efes Pilsen, Albu, Partizan, Azovmaš, Milvoki Bakse, Šandong, Minesota Timbervulvse, Panatinaikos, Emporio Armani, Đangsu, Džeđijang, Gojang.

B92.

Danas objavljeno

Federer: Morao sam da pozovem Nadala i kažem mu to

Vanja A

Zverev ponovo na terenu nakon šest mjeseci

Vanja A

Milan želi Griliša

Vanja A

Ostavite komentar