Deka Milutin koji je ranio provalnika umro od stresa - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Deka Milutin koji je ranio provalnika umro od stresa

Slavica, ćerka deke Milutina Cvetkovića, potvrdila je za Kurir da je njen otac umro, a kako je navela on se loše osjećao od dolaska iz pritvora jer je bio izuzetno potresen zbog upada provalnika kog je ranio.

  • Umro je jutros oko 5 sati, a sinoć smo bili u bolnici, ali su ga vratili. Prosto, srce mu je oslabilo od stresa posle pljačke – priča Slavica i dodaje:
  • Voljela bih da se usvoji zakon kojim će se proširiti nužna odbrana, zbog mog tate, da mogu drugi ljudi da spavaju mirno u svojim kućama, a ne da strahuju od nekog lopova.

Da podsjetimo, deka Milutin, inače bivši policajac, prije desetak dana ranio je svog komšiju Dalibora S. koji je upao u kuću u kojoj je živio sa nepokretnom suprugom i pretio im odsjecanjem glave ako mu ne daju novac. Cvetković je potegao pištolj i upucao komšiju kako bi zaštitio sebe i ženu.

  • On je počeo da vene otkako je došao iz pritvora. Unuka, koja je završila medicinsku školu, davala mu je lekove i infuzije, produžila mu je život deset dana. Suprug ga je jutros doneo iz kupatila, on je samo legao u krevet i preminuo – kaže ćerka Slavica.

Sahrana Milutina Cvetkovića održaće se sutra u 13 časova u Lebanu.

(Kurir.rs/ J.I./ Foto: privatna arhiva)

Danas objavljeno

Titova vila u Njujorku prodata za 50 miliona dolara, evo koliko će dobiti BiH

Vanja A

Vučić i Hil o bilateralnoj saradnji i problemima u regionu

M.

Putin u petak sa liderima oslobođenih teritorija, potpisivanje sporazuma o ulasku u sastav Rusije

M.

Ostavite komentar