Dejan Savić najavio "embargo": Ovo je ozbiljna blamaža - BIGportal.ba
Sport Vaterpolo

Dejan Savić najavio “embargo”: Ovo je ozbiljna blamaža

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić veoma je nezadovoljan plasmanom te selekcije na finalnom turniru Svjetske lige.

“Delfini” su u Strazburu zauzeli peto mesto pobedom nad Crnom Gorom, od koje je poražena u prvom kolu i to je uticalo na dalji lošiji plasman.

Srbija je na kraju imala tri pobede i tri poraza što je vrlo naljutilo selektora Savića.

“Ovo je ozbiljna blamaža. Samo je poslednja utakmica sa Crnom Gorom bila ono čemu težimo. Tu smo videli drugačiji pristup, veću agresivnost, želju i volju. Sve pre toga je bilo, ponavljam, prava blamaža. Sve što smo imali u poslednjoj utakmici nismo imali tokom čitavog turnira“, izjavio je Savić dan nakon završetka turnira.

Prethodno, Srbija je bila i peta na Svetskom prvenstvu u Budimpešti.

“Nema nikakvog opravdanja, nema izgovora za ono što smo pokazali u Strazburu. Mene alibi nikada nije interesovao. Bez agresivnosti, discipline, volje, želje nema igre. Jesmo došli pre svega da treniramo ali je ukupan utisak morao da bude mnogo bolji”, dodao je selektor.

Tek je najavio analize i promene, počev od sebe.

“Možda ću morati ja da se promenim i sigurno ću morati da neke stvari ukinem, da stavim embargo na njih. Uz rad, nadam se da ćemo se pomeriti od tog petog mesta koje nam je izgleda rezervisano”, poručio je Savić.

B92.

Danas objavljeno

Horor za bh. odbojkašice: Spavamo u podrumu, bravo mi…

Vanja A

Vuleta: Kvalifikacije najstresnije; Gardašević: U sjajnoj sam formi

Vanja A

Junajted dao Ronaldu dozvolu da ode

Vanja A

Ostavite komentar