Degenek: Loše sam reagovao, Zvezda bi pobijedila "11 na 11" - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Degenek: Loše sam reagovao, Zvezda bi pobijedila “11 na 11”

Defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek bio je tragičar u duelu sa Mitjilendom.

On je u 12. minutu zaradio direktan crveni karton, nakon što je loše reagovao i kao poslednji igrač odbrane sa leđa povukao Gustava Isaksena.

“Loše sam reagovao. Trebalo je i morao sam da budem brži. Nedostajao mi je metar i po, dva, koje sam izgubio u okretu, što je iskoristio Isakson i pobegao“, rekao je Degenek za “Sportski žurnal” i dodao:

“Mister Stanković je tražio od nas da čim Danci prime loptu, mi brže krenemo pozadi. To nisam uradio u 12. minutu… Očekivao sam da će u tom momentu Dragović biti iza mene. Pogrešio sam. Morao sam da krenem sekund ranije.”

Degenek kaže da bi Zvezda slavila – da nije dobio crveni karton.

“Reagovao sam kako sam mislio da je najbolje za ekipu. Mislio sam da je bolje da dam Milanu Borjanu i živom zidu priliku da spasu situaciju slobodnim udarcem. Ostaje lutrija da li bi Isakson postigao gol, da sam ga pustio. U tom 12. minutu mislio sam da je najbolja stvar da ga fauliram. Sa druge strane, uveren sam da je napadač Mitjilanda postigao gol i da smo ostali ’11 na 11′, da bismo preokrenuli do kraja do utakmice”, rekao je Degenek.

Mitjilend je na kraju pobedio na “Marakani” rezultatom 1:0, posle autogola Gelora Kange.

Danas objavljeno

Najteži izazov za Đokovića

Zeljka

Jović pogodio poslije 1.246 dana!

Zeljka

“Protiv Novaka mi je bilo najteže”

Zeljka

Ostavite komentar