Dečko zaprosio devojku u stanu, a onda se pojavila Marija Šerifović - BIGportal.ba
Ex Yu

Dečko zaprosio devojku u stanu, a onda se pojavila Marija Šerifović

Marija Šerifović objavila je na svom Jutjub kanalu veridbu mladog para, kojoj je i sama prisustvovala.

Naime, Marija je na početku snimka ispričala da ju je prijateljica zamolila da se pojavi i otpeva pesmu na romantičnom događaju, a ono što je nakon toga saznala ju je oduševilo.

Marija Šerifović

FOTO: PRINTSKRIN/JUTJUB

Kako je objasnila, srela je momka u garaži svoje zgrade, koji joj je prišao i rekao da je on mladić koji će zaprositi devojku. – Meni prilazi momak: “Zdravo Marija, ja sam taj i taj, drugarica te je zvala”. Rekoh: “Dobro, pucaj, šta si zamislio”. Ja ga pitam: “Gde se to dešava, aman”. Uglavnom, ispostavlja se da on živi u mojoj zgradi, dva sprata ispod mene. Što znači da ću ja u 20.30 sići u stan dole, doći će moj gitarista Dule Alagić, i da vidimo kako će izgledati ta veridba, ovo će biti zabavno – najavila je Marija.

Marija Šerifović
FOTO: PRINTSKRIN/JUTJUB

Kada su momak i devojka ušli u stan i kada je ona shvatila šta se dešava, Marija je izašla pred njih i pitala mladića: “Jesi li ti siguran da ovo želiš”.

Par se nasmejao, a dečko je nakon toga zaprosio svoju izabranicu.

Marija im je potom otpevala svoje hitove “11” i “Pametna i luda” i poručila paru: – Obzirom da sam vam pevala veridbu, moram da vam pevam i svadbu. Broj dva, rekla sam, ako neko napravi neko s***e i ako dođe do razvoda, daleko bilo, da opet ja to obeležim. Ja sve radim, ali potrudite se da do toga ne dođe. Ja vam želim puno sreće i ljubavi i da se volite, i ti mali, da voliš onako kako muškarci današnji ne znaju baš da vole – rekla je Marija i oduševila par.

Marija Šerifović
FOTO: PRINTSKRIN/JUTJUB

A kako je sve izgledalo pogledajte u videu:

BN.

Danas objavljeno

Da li znate ko je djevojčica sa slike?

Vanja A

Dijana Đoković nakon mnogo godina otkrila

Vanja A

“Praktična žena” Nataša Pavlović: Imala sam sve jedinice u školi, bila sam kao biljka

Vanja A

Ostavite komentar