Dečko plavuše koja je prekinula finale Lige prvaka objavio snimak cijele akcije - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Dečko plavuše koja je prekinula finale Lige prvaka objavio snimak cijele akcije

KINSEY WOLANSKI dobila je svojih pet minuta slave i stranici svog dečka, YouTubera Vitalya Zdorovetskiyja, osigurala reklamnu vrijednost od oko pet miliona dolara utrčavši nakratko na teren tokom utakmice finala Lige prvaka, a sad je objavljen i video koji prikazuje kako joj je to uspjelo. Kinsey je nosila crnu haljinu skrojenu…

KINSEY WOLANSKI dobila je svojih pet minuta slave i stranici svog dečka, YouTubera Vitalya Zdorovetskiyja, osigurala reklamnu vrijednost od oko pet miliona dolara utrčavši nakratko na teren tokom utakmice finala Lige prvaka, a sad je objavljen i video koji prikazuje kako joj je to uspjelo.

Kinsey je nosila crnu haljinu skrojenu na način da se veoma lako može skinuti, dok se Vitaly prerušio u starca kako bi mogao ući na tribine pošto on zbog svojih prijašnjih ludorija i utrčavanja na terene ima zabranu ulaska na sva velika sportska događanja.

U snimci je YouTuber otkrio da su imali plan B u slučaju da Kinsey ne uspije doći do terena. Plan B je trebao biti on. “Ja sam na listi zabrane, mislim da ja to ne mogu, ali sam uzeo u obzir taj plan u slučaju da ona ne uspije”, rekao je te dodao da ne sumnja da će njegovoj djevojci sve proći po planu.

Kinsey je nakon utrčavanja na teren na Instagramu došla do 2,5 miliona fanova, dok ih je prije utakmice imala “samo” 300 hiljada. 

Index

Danas objavljeno

U kojim godinama je prevara najčešća

V.R.

Rajan Gosling u ulozi Kena u filmu o Barbi?

V.R.

Bujna griva ili sjajna glava – šta žene više vole

V.R.

Ostavite komentar