Dečko Ane Nikolić je prošlost, pjevačica ostavila crnogorskog biznismena? - BIGportal.ba
Ex Yu

Dečko Ane Nikolić je prošlost, pjevačica ostavila crnogorskog biznismena?

Dečko Ane Nikolić je prošlost, pjevačica je odlučila da stavi tačku na svoju vezu sa crnogorskim biznismenom Boškom Bukvićem i nastavi dalje sama.

Njihova ljubav je bila tajna i turbulentna, a kako su u poslednje vreme imali razmirice i nesuglasice odlučili su da stave tačku na svoj odnos.

Ata Images

 

Prema rečima Aninih drugarica, Boško je previše opterećivao i mešao joj se u privatne stvari, što je njoj smetalo, piše “Kurir”. Ona nije htela ni da ga zbližava sa članovima svoje porodice, kao ni da ga predstavi javnosti. Zato je na kraju i odlučila da svoj ljubavni život stavi po strani kako bi se maksimalno posvetila poslovnim obavezama i ćerki.

Dečko Ane Nikolić više nije Boško

Kako dalje navodi ovaj dnevni list, status slobodne žene Ani izuzetno prija i ne namerava u skorije vreme da stupa u vezu s nekim muškarcem. Želi neki period da bude sama, a u tome je podržavaju bliski prijatelji i porodica koja joj je na prvom mestu.

Ana, inače, nije jedina poznata žena sa kojom se Boško zabavljao. Podsetimo, on se 2017. zabavljao sa voditeljkom Radom Radenović. Njih dvoje su tada nekoliko meseci bili u vezi, a mnogi su smatrali da su idealan par. Bukvić je, inače, bio i najbolji drug Filipa Kapisode, koji je ubio Kseniju Pajčin pa sebe.

Foto: Ata Images

Izvor: Hellomagazin

Danas objavljeno

Ženi se Sloba Radanović!

Vanja A

Goca Šaulić otkrila detalje suđenja: Bilo je mučno

Vanja A

Aki Rahimovski biće sahranjen u Zagrebu!

Vanja A

Ostavite komentar