Decenija je prošla od smrti Ksenije Pajčin, a njeni prijatelji NE ZABORAVLJAJU - BIGportal.ba
Ex Yu

Decenija je prošla od smrti Ksenije Pajčin, a njeni prijatelji NE ZABORAVLJAJU

Pjevačica Ksenija Pajčin nastradala je 16. marta 2010. godine, kada ju je u njenom stanu u Nikšićkoj ulici usmrtio njen momak Filip Kapisoda, koji se potom ubi.

Na današnji dan, kao i svake godine do sada, mnogi Ksenijini prijatelji i oni koji su je voljeli prisjetili su se ove lijepe pjevačice.

Ksenijin blizak prijatelj crnogorski pjevač Danijel Alibabić, koji se u više navrata javno osvrnuo na veliki gubitak i priznao da ga bol nikad nije prošla, postavio je emotivnu poruku.

https://www.instagram.com/p/B9xZ5VTFT0h/?utm_source=ig_embed

– Nedostaješ. Deset godina čekam da se pojaviš, jer znam da mi se javljaš. Čuvaću te zauvijek od zaborava jer si bila ljudina i borac i najljepša žena svih vremena. Volim te, Ksendžo – poručio je on uz fotografiju tragično nastradale Ksenije.

Podsjećanja radi, Ksenija Pajčin ostala je upamćena kao bistra djevojka, puna energije i života, a njene kolege ističu da nije bilo odanijeg prijatelja.

Rođena je 3.12.1977. godine u Beogradu. Završila je osnovnu školu “Filip Kljajić Fića” na Banovom brdu, a potom i petu ekonomsku u Rakovici. Još kao devojčica pokazivala je talenat za ples. Bavila se pjevanjem i igranjem, piše Blic.

Danas objavljeno

Ana Bekuta se povlači iz javnosti: Upitni nastupi u Banjaluci i Trebinju

Vanja A

Nataša Bekvalac otkrila da joj muškarci ne prilaze

Vanja A

Jelena Karleuša EMOTIVNOM OBJAVOM otkrila detalje Anine i Mrkine ljubavi

Zeljka

Ostavite komentar