Dečak uz kog smo pjevali "Rakamakafon" danas ima potpuno drugo zanimanje - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Dečak uz kog smo pjevali “Rakamakafon” danas ima potpuno drugo zanimanje

Marlo Snelman oduševio je brojnu publiku širom sveta kao petnaestogodišnjak koji je glumio u spotu za tada poznati duo Boomfunk MCs, a danas živi potpuno drugačijim životom.

Početak novog milenijuma obeležili su brojni hitovi, a jedan od njih je definitivno singl “Freestyler” finskog dvojca. Pesma je objavljena u Finskoj krajem 1999. godine, a u februaru 2000. zvanično je puštena u svet. Osvajala je top liste u svim delovima sveta, a ono što danas ostaje upadljivo svakako je video koji su snimili za tu pesmu

Zvezda spota bio je Marlo Snelman, tada 15-godišnji dečak koji je nakon toga postao planetarno popularan. Mediji su se prema njemu ponašali kao prema mnogim pevačima tog vremena, a devojke širom sveta borile su se da ga upoznaju. Ulogu u spotu dobio je zahvaljujući majci, vođi finske kuće za modna lica, koja ga je progurala i obezbedila mu pet minuta slave.

Marlo se potom sam upustio u muzičke vode i imao nekoliko projekata, a svi su bili poznati javnosti samo na području Finske. Nije uspeo ni približno toliko uspešno i svi su ga pamtili kao dečaka sa dredlokovima i velikim slušalicama na ušima. Njegova muzička karijera nije dugo trajala, ali imao je zavidnu karijeru na sasvim drugom polju.

Snelman se zainteresovao za kuvanje, preselio se u Pariz gde je radio u brojnim poznatim restoranima, a poslednjih nekoliko godina bio je kuvar uglednog restorana.

Danas objavljeno

Ko u Zagrebu zarađuje skoro 3.000 evra mjesečno?

Zeljka

Ljudi nemaju ništa protiv seksa sa robotima

Zeljka

Proglasila štrajk nakon optužbe muža da samo on čisti, pa poslije slikala haos koji je nastao u kući

Zeljka

Ostavite komentar