Dečak uz kog smo pjevali "Rakamakafon" danas ima potpuno drugo zanimanje - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Dečak uz kog smo pjevali “Rakamakafon” danas ima potpuno drugo zanimanje

Marlo Snelman oduševio je brojnu publiku širom sveta kao petnaestogodišnjak koji je glumio u spotu za tada poznati duo Boomfunk MCs, a danas živi potpuno drugačijim životom.

Početak novog milenijuma obeležili su brojni hitovi, a jedan od njih je definitivno singl “Freestyler” finskog dvojca. Pesma je objavljena u Finskoj krajem 1999. godine, a u februaru 2000. zvanično je puštena u svet. Osvajala je top liste u svim delovima sveta, a ono što danas ostaje upadljivo svakako je video koji su snimili za tu pesmu

Zvezda spota bio je Marlo Snelman, tada 15-godišnji dečak koji je nakon toga postao planetarno popularan. Mediji su se prema njemu ponašali kao prema mnogim pevačima tog vremena, a devojke širom sveta borile su se da ga upoznaju. Ulogu u spotu dobio je zahvaljujući majci, vođi finske kuće za modna lica, koja ga je progurala i obezbedila mu pet minuta slave.

Marlo se potom sam upustio u muzičke vode i imao nekoliko projekata, a svi su bili poznati javnosti samo na području Finske. Nije uspeo ni približno toliko uspešno i svi su ga pamtili kao dečaka sa dredlokovima i velikim slušalicama na ušima. Njegova muzička karijera nije dugo trajala, ali imao je zavidnu karijeru na sasvim drugom polju.

Snelman se zainteresovao za kuvanje, preselio se u Pariz gde je radio u brojnim poznatim restoranima, a poslednjih nekoliko godina bio je kuvar uglednog restorana.

Danas objavljeno

Robi Vilijams: Plaćeni ubica mi je bio nad glavom

Vanja A

Nik Kejv najavio novi dokumentarac

Vanja A

Žena se popela na vrh automobila koji je tonuo u rijeku kako bi napravila selfi

Vanja A

Ostavite komentar