Debeljaci dobijaju poštu - BIGportal.ba
Banja Luka

Debeljaci dobijaju poštu

Kako bi korisnicima na području mjesne zajednice Debeljaci omogućili dostupnost poštanskih usluga, uskoro će biti otvoren izdvojeni šalter pošte u ovoj mjesnoj zajednici, potvrđeno je za “Nezavisne” u “Poštama Srpske”.

Prema njihovim riječima, u toku je priprema prostora koji bi služio za obavljanje poštanskih usluga, a nakon obezbjeđivanja svih potrebnih uslova, pošta će početi s pružanjem poštanskih usluga korisnicima.

“Ovo je samo jedna u nizu brojnih aktivnosti kojima ‘Pošte Srpske’ žele unaprijediti svoje poslovanje i prilagoditi ga potrebama svojih korisnika. Prije otvaranja novih jedinica poštanske mreže najprije se vrši analiza prostornog i funkcionalnog kriterijuma. Pošte se uglavnom otvaraju na određen period, nakon kojeg se vrši analiza da li je zadovoljen i ekonomski kriterijum”, poručili su iz “Pošta Srpske”.

Dodali su da osim jedinice poštanske mreže u Debeljacima zasad nije planirano otvaranje pošta u drugim mjesnim zajednicama na području grada.

“Jedinice poštanske mreže postoje u skoro svim naseljima u užem gradskom jezgru u kojima se za to ukazala potreba, kao i u mjesnim zajednicama na teritoriji grada: Kuljani, Bronzani Majdan, Krupa na Vrbasu, Kola, Stričići, Vrbanja, Zalužani, Dragočaj, Potkozarje i Piskavica”, rekli su u “Poštama Srpske”.

Dodali su da je cilj formiranje efikasne poštanske mreže koja će osigurati visok kvalitet poštanskih i drugih usluga koje pružaju korisnicima.

“Modernizacija objekata i unapređenje načina poslovanja, uz zadržavanje tradicionalnog odnosa prema korisnicima cilj je kojem će se težiti u daljem poslovanju”, kazali su u “Poštama Srpske”.

Dejan Štrbac, predsjednik Savjeta MZ Debeljaci, istakao je da je dobijanje pošte u njihovom naselju veoma značajno za sve mještane, a posebno za starije stanovnike i penzionere, ali i radnike.

“U Debeljacima živi blizu 4.000 mještana i ovako nešto je zaista potrebno. Pošta bi trebalo da bude otvorena u prostorijama mjesne zajednice, taj prostor je preuzet i uređuje se i mislim da bi uskoro trebalo da bude i zvanično otvorena. Ovo će olakšati obavljanje poslova svih mještana jer do najbliže pošte moraju ići u Vrbanju ili u grad”, naglasio je Štrbac.

Mjesne zajednice koje imaju poštu:
Kuljani
Bronzani Majdan
Krupa na Vrbasu
Kola
Stričići
Vrbanja
Zalužani
Dragočaj
Potkozarje
Piskavica

NEZAVISNE NOVINE

Danas objavljeno

Planirana isključenja električne energije u Banjaluci za srijedu, 5. avgust

Zeljka

Lakši život za 25.000 stanovnika: Pogledajate ko dogodine dobija vodu

Zeljka

Pješacima u Banjaluci za prekršajne naloge naplaćeno 18.120 KM

Zeljka

Ostavite komentar