Davor počeo da pušta prve snimke - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Davor počeo da pušta prve snimke

Davor Dragičević odavno tvrdi kako ima dokaze da je njegov sin David ubijen, a sinoć je počeo objavljivati određene snimke na Facebook grupi Pravda za Davida.

Objavio je sedam snimaka, ali u obrazloženju je samo naveo “Organizovano ubistvo Lukačeve hunte i Dodika. Nastaviće se…”. Na snimku se vidi kuća Đorđa Rađena koji je zajedno s policijskim službenicima optužio preminulog Davida da je opljačkao kuću.

Takođe, objavio je fotografiju koja je napravljena iz snimka s videonadzora Raiffeisen banke u Banjoj Luci koji policija nije htjela izuzeti.

O ovome je ranije govorio izvjesni Boki za kojim banjalučka policija traga jer je tvrdio da posjeduje snimak s Raiffeisen Banke gdje je snimljeno kako je David Dragičević pretučen na parkingu Metalske škole.

“Na snimku sam jasno prepoznao inspektora dilera Dubravka Kremenovića kojem je šef Darko Ilić. Na snimku se jasno vidi kako dolazi vozilo policije Dacia Duster i kako pretučenog Davida vuku po asfaltu i ubacuju u vozilo u koje je ušao i Dubravko. Sve se dogodilo oko 2:50 sati 18. marta. Snimak je kopiran na više CD-ova”, stoji u prvom Bokijevom postu.

Dragičević je ovom objavom htio dokazati kako zaista posjeduje sporne snimke za koje je rekao da će izazvati haos u BiH.

(Klix)

Danas objavljeno

Zaplijenjena droga od 10 miliona evra, hapšenje i u Srbiji

M.

Uoči sastanka sa Lavrovim iznenada preminuo ministar

M.

Petković: Kurti da prestane da obmanjuje javnost

M.

2 0 komentara

Васкрсија, Бања Лука, Република Српска 12 Aprila, 2019 at 11:43 am

Дај Даворе те снимке више……
Или одје.и са причом о њима….. Годинама их обећаваш….. и ништа…. Дај их и нама који нисмо, и никад нећемо бити, чланови групе правда за Давида, а желимо да дође до правде за Давида…
Позз…

Odgovori
Istina 12 Aprila, 2019 at 1:43 pm

Al bas tako.laze narod laze sebe.al to je već njegov problem i za neku ustanovu koja se bavi liječenjem.ako već nije zakasnio.nakupio se para od naivnih pa se baskari po evropi.sad malo donacije presušile pa se opet uhvatio laganja nebi li malo narod i budale mu pocele uplaćivati.daj idiote ne smaraj nas više svojim nebulozama,lazima

Odgovori

Ostavite komentar