David se pohvalio večerom sa mamom: Gospođu Beckham rijetko vidimo, ali je jako bliska sa sinom - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

David se pohvalio večerom sa mamom: Gospođu Beckham rijetko vidimo, ali je jako bliska sa sinom

Bivši nogometaš David Beckham (47) raznježio je fanove fotografijom s jednom od najvažnijih osoba u svom životu. Naime, objavio je fotografiju s večere sa svojom majkom Sandrom (73) u njezinu domu.

‘Ništa nije bolje od večere s mamom. Gamon, krompir, ananas, pečeno jaje, salata od kupusa i grašak. Najdraže jelo kad sam bio dijete. Hvala mama! Na kraju krofna s pekmezom i šolja čaja, napisao je raznježeni David i zadirkivao sestru Joannu. ‘Kralj je došao kući’, poručio joj je.

Ispod fotografije mu se javio i slavni kuhar Gordon Ramsey, koji je blizak s fudbalerom, i napisao da stiže na večeru.

Beckham inače rijetko pokazuje majku u javnosti, a svi znaju da su jako bliski i da imaju jako dobar odnos. Ipak, na društvenim mrežama nikada ne propušta priliku čestitati joj rođendan ili Majčin dan.

Sandra ima odličan odnos i sa svojim unucima i unukom, a koliko joj je stalo do porodice pokazala je posebnim vjenčanim poklonom za novopečenu suprugu Brooklyna Beckhama, najstarijeg Davidovog sna. Naime, za Nicolu Peltz je dala izraditi personalizirani par Nike Air Force 1 patikama sa sentimentalnim crtežima i porukama. Na patike je dala oslikati leptire, ruža i Brooklynove tetovaže.


Izvor: story.hr

(S.P.)

Danas objavljeno

Kameron Dijaz se vraća glumi, evo koja holivudska faca je na to uspjela nagovoriti

Vanja A

Slatkovodna jezera širom svijeta isparavaju brže nego što se mislilo

Vanja A

Ove boje se idealno slažu sa drvenim namještajem i podom

Vanja A

Ostavite komentar