28. Oktobra 2021.

David Beckham je tata za primjer: Nježan i pun razumijevanja prema djeci

Big Portal

David ih redovno vodi na utakmice, različite aktivnosti, šetnje, izlaske u grad, na putovanja… Gdje god mogu da se zabave zajedno, David i njegova djeca to rade.

David je s Victoriom Beckham u braku od 1999. Godine i s njom ima četvero djece:  Brooklyna, Romea, Cruza i Harper Seven. Fudbaler je mnogo puta u razgovorima za medije naglasio kako mnogo vodi računa o svojoj djeci i ima mnogo razumijevanja za njih.

https://www.instagram.com/p/CU4lHk0owcm/?utm_source=ig_web_copy_link

Iako su oboje vrlo uspješni, David u svijetu nogometa, Victoria u svijetu mode, njihovo je najveće postignuće, koje i sami često ističu – roditeljstvo.

– Djeca uvijek žele provesti što više vremena s nama, a mi mnogo radimo i mislimo da je to ispravan način odgoja. Želimo im pokazati da je za uspjeh potrebno naporno raditi. Iako smo svjesni toga da smo planetarno popularni, pokušavamo djeci ipak pružiti sasvim običan život u kojem će naša djeca prije svega biti djeca, rekao je David u jednom razgovoru za medije i naglasio da njihova djeca ustvari žive zaista normalnim životom.

– Mi smo strogi prema djeci. Moramo biti takvi, ali istovremenom im dopuštamo da se zabavljaju i budu ono što jesu, rekla je slavna mama koja mnogo radi, zbog čega suosjeća s drugim roditeljima u sličnim situacijama.

– Samo se nemojte osjećati loše zbog toga što mnogo radite, jer činite ono što smatrate da je najbolje za vas i djecu, poručio je Beckham.

Upravo zbog toga porodica Beckham svaki slobodni trenutak koristi da bude zajedno.

https://www.instagram.com/p/CR4GwGvIRF7/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/CNP8p9shE9d/?utm_source=ig_web_copy_link

Azra.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare