"Davao bi ženama drogu i piće, tjerao ih da se skidaju i upoređivao im grudi" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

“Davao bi ženama drogu i piće, tjerao ih da se skidaju i upoređivao im grudi”

Kontroverznog muzičara Merilina Mensona nastavljaju da optužuju žene. Prema navodima lista “Miror”, Menson je tokom turneje u Velikoj Britaniji u svoj autobus dovodio devojke te ih je terao da se skidaju tokom bizarne seksualne igre.

Svedoci, koji su bili u autobusu, tvrde da je muzičar devojkama davao alkohol i drogu, terao ih da skidaju majice, a potom im je ocenjivao grudi.

Fotografkinja Erika fon Stajn, bila je među skupinom obožavateljki koje su imale pristup Mensonovu autobusu, ali kaže kako je tamo izbegavala Mensona nakon što je počeo da govori devojkama da se skidaju.

“Govorio je da želi da vidi ko ima najbolje grudi i zadnjicu. Svi su bili iznenađeni, ali on je to smatrao normalnim, zabavnim. Oko njega su bili stariji ljudi, ali on je bio dominantan. Mislim da se niko nije usudio da kaže ne”, rekla je ona za pomenuti list.

Listu su se potom javile još dve devojke koje tvrde da su bile u autobusu.

“Devojke su bile primorane to da rade pod uticajem alkohola i droge. To je bila zloupotreba moći”, rekle su one.

Podsetimo, američki pevač Merilin Menson optužen je za silovanje i seksualno zlostavljanje nekoliko žena, među kojima je glumica Evan Rejčel Vud, koja je navela da je godinama bila izložena “strašnom zlostavljanju”.

Danas objavljeno

Georgina je prije Ronalda bila čistačica, a život joj je obilježila strašna tragedija

Vanja A

Znate li koliko je veliko i teško srce plavog kita?

Vanja A

Pogledaj najavu za film “The Batman”

Vanja A

Ostavite komentar