DARKO LAZIĆ SE SELI U NJEMAČKU: Poslije raskida sa Marinom odlazi iz Srbije - BIGportal.ba
Ex Yu

DARKO LAZIĆ SE SELI U NJEMAČKU: Poslije raskida sa Marinom odlazi iz Srbije

Pevač Darko Lazić je, nakon raskida veridbe s Marinom Gagić, doneo odluku da napusti Srbiju. Kako je otkrio, u septembru će se preseliti u Nemačku gde će započeti novi život.

– Svi me pitaju za nove pesme, ali, iskreno da ti kažem, ne radim na albumu, imam druge planove. Posle letnje sezone selim se u Nemačku! – rekao je Darko za “Kurir” i objasnio koji su razlozi za ovu odluku:

– Da, definitivno je, odlučio sam da započnem neki sasvim novi život. Imam 30 godina, dosta je bilo zezanja. Živeo sam i proživeo, sada je vreme da nešto napravim. U planu mi je da tamo otvorim kafanu ili restoran, da se skućim. Videćemo kako će ispasti.

Lazić se, ipak, neće odreći pevačke karijere.

– Pevanje je moja prva ljubav i nastaviću da pevam. To volim i umem da radim, samo ću se skloniti odavde. Ne prija mi više ovaj način života i sva ludnica koja se oko mene dešava. Sigurno je da će mi nedostajati porodica, majka, deca, ali viđaćemo se. Ne planiram da se zaljubim, ako se desi super, to mi nije sada primarni cilj. Možda i tamo nađem sreću i izgradim porodicu – bio je iskren Lazić, koji će tokom leta imati posla preko glave. Gotovo su mu do septembra popunjeni termini.

– Imam celo leto zakazane nastupe, samo da ne pooštre mere i biće super. Pretežno ću pevati po primorju i u inostranstvu, Hrvatska, Crna Gora, Austrija – završio je Lazić, koji je i nakon raskida veridbe ostao sa majkom svog sina u dobrim odnosima.

Danas objavljeno

Zavirite u luksuznu vilu Novaka Đokovića

Vanja A

Emina Jahović na sudu s bivšim suprugom: Mustafa je svoju zaradu odvajao i prebacivao na tajne račune

Vanja A

Ivana Banfić čisti štalu i uživa u seoskom životu

Vanja A

Ostavite komentar