Darko Lazić se oglasio nakon spekulacije da je Barbari u tuči slomio prst! - BIGportal.ba
Ex Yu

Darko Lazić se oglasio nakon spekulacije da je Barbari u tuči slomio prst!

Pevač Darko Lazić i pevačica Barbara Bobak oglasili su se nakon navoda da su fizički nasrnuli jedno na drugo, kako se navodi, zbog pevačice Monike Ivkić.

Darko i Barbara bili su zajedno kada smo ih kontaktirali, a vidno su pobesneli zbog navoda da su se potukli i da je tom prilikom Lazićeva devojka slomila prst, što, kako tvrde, nije istina.

– Nema veze sa mozgom! Došla je Monika i otpevala samo jednu pesmu i otišla! – besno je rekao Darko.

– Slomila sam prst kada sam iznosila veš iz kupatila, rekla sam to u jednoj emisiji. To da smo se tukli nije istina, sad nokat da slomim neko će da kaže: “Barbara grebala Darka, pa je slomila nokat zbog toga” – rekla je Barbara.

– Ja sam radila to veče, imam svoje nastupe, šta me briga ko je sa kim pevao – dodala je Barbara.

Podsetimo, Darko je u intevjuu za Telegraf.rs pričao o odnosu sa Barbarom, a tom prilikom istakao je da su njih dvoje na istoj talasnoj dužini, te da se razumeju.

– Zaista dosta pričamo o svemu, a to mi jako odgovara kod nje. Razumemo se, jednostavno. Danas je jako bitno da imaš sa kim da porazgovaraš o svemu, nije samo kao ljubavnica, kao žena, kao kuvarica, treba da ti bude drugar, da ti bude nekako kao deo tebe, da možeš da se izjadaš kad si srećan, kad si tužan, u svakom trenutku da bude pored tebe, a ona je upravo to. Ne mogu da grešim dušu, svaka osoba sa kojom sam bio je bila uz mene, a meni najviše prija sa Barbarom, na istoj talasnoj dužini razmišljamo – rekao je Lazić tada.

Danas objavljeno

Ne pijem godinama a u kockarnicu u životu nisam ušao!

Vanja A

Vesna Zmijanac: Oni s kojima sam se poklapala bili su tuđi

Vanja A

Jelena Karleuša pored pjevanja pokreće novi biznis?!

Vanja A

Ostavite komentar