Darko Lazić se ne smiruje, ponovo ga vuče adrenalin - BIGportal.ba
Ex Yu

Darko Lazić se ne smiruje, ponovo ga vuče adrenalin

Pjevač ne krije da želi da radi sve kao i prije teške saobraćajne nesreće

Pevač Darko Lazić (28), pre više od godinu dana, u teškoj saobraćajnoj nesreći ozbijno je povređen. On se i dalje oporavlja, a tvrdi da njegovo zdravstveno stanje nije kao što je bilo pre nesreće.

– Ne osećam se ni blizu kao pre nesreće, ali je vrlo bitno da čovek ima jaku volju da se oporavi i bori protiv toga. Naravno, ne može to biti kao što je bilo. Borac sam i volim život, borim se da se vratim na ono staro, iako znam da je to nemoguće. Bitno je da je u glavi čisto i da razmišljam pozitivno – rekao je Darko za Avaz.ba.

– Kad je život u pitanju, čovek je spreman da izdrži mnoge stvari i da se izbori. Jedno vreme bio sam razočaran što mi se sve to dogodilo i bio sam utučen. Posle svake kiše dođe sunce. Baš tada se dogodilo da Marina kaže da je trudna i to je nešto što me održalo i dalo mi motivaciju za dalji život – rekao je pevač.

Lazić ne krije da želi da radi sve kao i pre teške saobraćajne nesreće koju je doživeo.

– Ponovno dolazi adrenalin. Vozio sam motorne saonice, svi govore “kako ćeš”, ali ja to volim i moram, to mi daje motivaciju za život. Ako nešto ne mogu, budem utučen. Želim sve što sam radio pre. Hoću ponovno da probam, ali ne sve, na neke stvari stavljam tačku – zaključio je Darko.

Izvor. Novosti

Danas objavljeno

“Ludo” obećanje Marije Šerifović: “Ako pobijedimo Švajcarsku, oblačim kostim na golo tijelo”

Vanja A

Kako je Nenad Okanović dobio ulogu Sina Dragana!

Vanja A

Darko Lazić uživa sa djevojkom u Dubaiju

Vanja A

Ostavite komentar