Darko Lazić posjećuje psihijatra zbog problema u braku - BIGportal.ba
Ex Yu

Darko Lazić posjećuje psihijatra zbog problema u braku

Pjevač Darko Lazić se ne odvaja od sina Alekseja, a poslije priča da sa vjerenicom Marinom Gagić već radi na tome da dobiju još djece, tvrdi da sa partnerkom rijetko ima seks jer strahuje da bi mogao da mu pukne kuk.

Naime, Lazić nikako ne može da se opusti tokom seksualnog odnosa zbog konstantnog straha da opet ne povredi ranu koju je zadobio usljed saobraćajne nesreće, pa će možda morati da potraži i stručnu pomoć. 

“Moja Marina se stalno žali zbog toga što rijetko imamo seks u posljednje vrijeme. To nije bio slučaj prije nego što mi se dogodila saobraćajna nesreća. Problem je u meni što se pojavio veliki strah od povrede kuka tokom seksa, pa nikako ne mogu maksimalno da se opustim. Povrede koje sam imao su veoma ozbiljne pa moram da pazim i na prekomjernu kilažu. a kamoli dok vodimo ljubav”, rekao je Darko i dodao da se najviše plaši da ga Marina ne ostavi.

Marina Gagić

“Normalno je da ona ima svoje potrebe, mlada je i seks je sastavni dio svake veze. Pričao sam sa doktorima i rekli su mi da nema potrebe da imam bilo kakve strahove. Ali  ne može se protiv psihe i glave. Srediće se to i sve će doći na svoje mjesto, ali je sada tako”, dodao je Lazić i rekao da ga neće biti sramota da potraži pomoć psihologa ili psihijatra. 


“Svakako ću se posavjetovati sa stručnim licem ako se desi da mi ovaj problem potraje”, rekao je Darko. 

S.telegraf / Instagram

Danas objavljeno

Svi pričaju o Boldvinovom slučaju, a i našem glumcu desila se slična stvar

Zeljka

Nekada je bila velika zvijezda: “Penzijom ne mogu da platim ni infostan”

Zeljka

Da li prepoznajete PJEVAČICU sa slike? Njeni hitovi se i danas pjevaju

Zeljka

Ostavite komentar